Tweelingkaartjes

Geplaatst op: 9 aug 2017

Als je zwanger bent van niet één, maar van twee kindjes wil je natuurlijk ook een geboortekaartje waarop de aankondiging van allebei je kindjes goed tot z’n recht komt. Gelukkig zijn er kaartjes te vinden in alle stijlen waarmee je de komst van je tweeling wereldkundig kan maken. Ik zet er hier vijf in verschillende stijlen voor je op een rijtje.


stoer tweeling geboortekaartje

Simpel, stoer kaartje

Dit stoere kaartje van Fientje & Co heeft een krijtbord-achtergrond. Een groene en een roze ster symboliseren jouw kleine jongen en meid, terwijl er ook nog genoeg plek is voor hun namen en de geboortedatum.

 

tweeling geboortekaartje retro

Zoet retro kaartje

Houd van je van lieve kaartjes, met een retro gevoel? Dan is dit schattige kaartje van Snoesjes echt iets voor jouw tweeling! Twee kleine kindjes op zachte veertjes. Dit kaartje is verkrijgbaar in een meisjes-, jongens- en gemengde versie.

 

rompertje tweeling

Speciale vorm

Dit kaartje van Jakima heeft wel een heel erg bijzondere vorm. Op het rompertje staan twee pandaberen met de namen en geboortedatum van jouw kindjes. De achtergrondkleur is eenvoudig aan te passen, wat dit kaartje uitermate geschikt maakt voor zowel jongens als meisjes.

 

tweeling geboortekaartje dieren

Vrolijke diertjes

Op een vrolijke stippenachtergrond in een kleur naar keuze zie je een stapel beesten. Naast deze mooie stapel zit een tweeling. Een leuk, vrolijk kaartje van Kunst Adelt voor jouw baby’tjes.

 

geboortekaartje tweeling hout

Hout met strik

Jouw tweeling staat centraal op dit toffe kaartje van Studio Koekepeer. Een mooie foto van jouw kindjes staat in een baroklijst op een achtergrond van steigerhout. De rode details springen direct in het oog en geven het kaartje een stoere uitstraling.

 

Staat het perfecte kaartje voor jullie tweeling hier nog niet tussen? Kijk dan snel tussen de uiteenlopende geboortekaartjes voor tweelingen of kijk tussen de vele ontwerpers!

 


Geschreven door:

Lidewij Timmermans (25) is thuisblijfmama van Arya (1,5) en schrijft graag over alles wat met het moederschap te maken heeft.