Snoesjes

Snoesjes

Kampen
Telefoonnummer: +31620860229
E-mailadres: info@snoesjes.com
Bezoek de website

Je bent vast op zoek naar het perfecte geboortekaartje voor jullie kindje. Met een kaartje van Snoesjes wordt jullie aankondiging in elk geval bijzonder. Neem een kijkje in onze uitgebreide collecties originele, lieve, stoere en hippe geboortekaarten

In gesprek met:

Marjon Goudbeek

Over Snoesjes?

Begin 2011 ben ik gestart met Snoesjes. Ik vond de periode rondom zwangerschap en geboorte zo bijzonder dat ik daar na de geboorte van mijn jongens (2004, 2007 en 2009) graag in verder wilde. Als ontwerper van geboortekaartjes 'vang' je elke geboorte in een klein kunstwerkje en lever je zo een unieke bijdrage aan die mooie periode.
Al snel na de start merkte ik dat het ontwerpen van geboortekaarten, het onderhouden van klantentcontact en het bijhouden van de website veel tijd kostte en daarom is vriendin Christiene erbij gekomen. We kennen elkaar al heel lang en voelen en vullen elkaar perfect aan. Christiene heeft twee meiden (2005 en 2009).

Wat maakt Snoesjes bijzonder?

Onze 'Snoezige' kaarten! En onze service en kwaliteit. We willen natuurlijk het liefst tevreden klanten en volgens mij lukt dat aardig, want de meeste klanten zien we na een jaar of twee terug voor het volgende geboortekaartje. Super leuk :)

Hoe ziet jullie werkdag er uit?

We beginnen altijd met het doorspitten van de mail en het maken van een to-do-lijstje voor die dag. Tot 12.00 uur zijn we vooral druk met het beantwoorden van mailtjes, het nalopen van de bestellingen en aanpassingen doen aan geboortekaartjes van klanten die technisch gezien in de designtool niet mogelijk zijn. Zo kunnen we alles op tijd naar de drukkerij doorzetten en kan het de volgende dag geleverd worden.

Wat is jullie favoriete geboortekaartje?

We hebben niet één favoriet geboortekaartje. Voor ons zijn álle geboortekaartjes bijzonder, want ze worden allemaal met heel veel liefde ontworpen, zeker ook door de aanstaande papa's en mama's. We vinden het super om te zien hoe zij de geboortekaartjes aanpassen en zo een uniek kaartje voor hun kindje maken. Natuurlijk ontwerpen wij de basis, maar een geboortekaartje gaat pas leven als de naam van het kindje en de geboortegegevens er in staan.

Hoe ziet jullie werkplek er uit?

Hahaha, leuke vraag! Mijn bureau is altijd een grote chaos, terwijl het bureau van Christiene juist altijd super netjes is. Dat geeft al mooi de verschillen als ontwerpers aan en misschien dat we elkaar juist daarom zo goed aanvullen.

Welke producten bieden jullie nog meer aan naast de geboortekaartjes?

Naast geboortekaartjes hebben we ook een ruime collectie trouwkaarten, sluitzegels en artikelen om zelf bijvoorbeeld doopsuikers of bedankjes te maken. Denk hierbij aan kleine doosjes, kaartjes, kokertjes, stickers en dergelijke.

Om af te sluiten?

Leuk als je even komt kijken naar onze uitgebreide collecties originele, lieve, stoere en hippe geboortekaarten en mocht je vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust!

Geboortekaartjes van deze ontwerper