Studio Koekepeer

Studio Koekepeer

Poortugaal
Telefoonnummer: 010 - 307 58 04
E-mailadres: info@studiokoekepeer.nl
Bezoek de website

♡ Vrolijk, lief en kleurrijk ♡ Viva la Vida! ♡ Pas het geboortekaartje eenvoudig zelf aan met onze handige online ontwerptool. ♡ Altijd GRATIS persoonlijk advies en hulp! ♡ Bestel GRATIS via onze site een proefkaartje met de code: GPHAPPY

In gesprek met:

Saskia Verhoef

Wie zijn jullie?

Studio Koekepeer ontwerpt recht vanuit het hart, vrolijk en passioneel. We houden van het leven en al het moois dat nieuw leven met zich mee brengt: Viva la Vida! Dat zie je terug in onze geboortekaartjes: een vrolijke kleurrijke collectie in Studio Koekepeer stijl waar jullie zélf je eigen signatuur in aan kunnen brengen. 

Wie maakt jullie leuke geboortekaartjes?

Het aanvullen van de collectie geboortekaarten dat doe ik geheel zelf. Maar Studio Koekepeer zou niets zijn zonder Elise en Tom. Zij nemen de telefoon aan en helpen klanten met het aanpassen van het ontwerp, of bij vragen over het systeem.

Wat maakt Studio Koekepeer speciaal?

Kijk zelf maar eens naar onze vrolijke geboortekaartjes. Ze hebben een mooie, lieve, stoere uitstraling en zijn ook altijd wel een tikje eigenwijs. Daarnaast werkt Studio Koekepeer alleen maar met eigen unieke illustraties. Zijn wij op vakantie of gewoon een dagje er op uit. Dan komen wij altijd wel weer met een mooie foto van bijvoorbeeld een bloem of patroon thuis. Deze verwerken wij dan weer in onze kaartjes.

Hoe ziet jullie werkdag er uit?

Wij beginnen de dag altijd met een heelijk bakje koffie en doorlopen dan de mail. Zijn er weer kindjes geboren? Deze mailtjes pakken wij er eerst tussenuit. Hoewel je zelf, wanneer het kindje is geboren, de geboortegegevens in jouw account kan aanpassen, en zelf de foto van jullie kindje kan plaatsen. Vinden sommigen het fijn om daarmee geholpen te worden, of ze willen dat wij de foto voor hen aanpassen. En dat doen wij dan ook met alle liefde. Daarna lopen wij de bestellingen van geboortekaartjes en proefkaartjes door, of er geen gekke dingen in zitten, zodat wij deze voor 12.00 uur door kunnen zetten naar de drukkerij. Hierna pakken wij de overige mailtjes weer op en/of gaan wij weer verder met ontwerpen of het onderhouden van onze website.

Wat is jullie favoriete geboortekaartje?

Wij hebben eigenlijk zelf geen echte favoriet, het ene kaartje is lekker kleurrijk en stoer, het andere kaartje heeft weer mooie pastelkleuren en lieve elementen. Maar wij vinden het wel altijd erg leuk om te zien wat onze klanten zelf allemaal creëren met onze handige ontwerptool. Hoe zij de beelden en achtergronden uit onze ontwerptool combineren. Soms worden wij zelf zo ook weer op ideeën gebracht.

Hoe ziet jullie werkplek er uit?

Het is een gezellige, huiselijke, maar ook kleurrijke boel, met al die vrolijke kaartjes om ons heen.

Welke producten bieden jullie nog meer aan naast de geboortekaartjes?

Studio Koekepeer heeft ook: kraamborrelkaarten, trouwkaarten, save the date kaarten, menukaarten en bedankkaarten of creëer een eigen uitnodiging (verhuizing, communie, kinderfeestje) met onze vele originele illustraties in onze handige ontwerptool.

Enveloppen (in vele maten en kleuren), sluitzegels en adresstickers.

Canvas of een tegeltje van het geboortekaartje of ontwerp zelf een canvasdoek voor de kinderkamer.

Happy lifestyle producten.

Om af te sluiten?

Kom je snel eens kijken naar onze vrolijke collectie geboortekaarten?

Ontvang een GRATIS persoonlijke proefdruk via onze site met de code GPHAPPY.

Geboortekaartjes van deze ontwerper