Studio Koekepeer

Studio Koekepeer

Poortugaal
Telefoonnummer: 06-24141185
E-mailadres: info@studiokoekepeer.nl
Bezoek de website

♡ Vrolijk, lief en kleurrijk ♡ Viva la Vida! ♡ Wij passen het kaartje GRATIS voor jou aan. ♡ Jij ontvangt GRATIS een digitale proef van jouw ontwerp. ♡ GRATIS persoonlijke hulp per mail! ♡ Eerste drukproef voor E 1,- gebruik code DPHAPPY.

In gesprek met:

Saskia Verhoef

Wie zijn jullie?

Studio Koekepeer ontwerpt recht vanuit het hart, vrolijk en passioneel. We houden van het leven en al het moois dat nieuw leven met zich mee brengt: Viva la Vida! Dat zie je terug in onze geboortekaartjes: een vrolijke kleurrijke collectie in Studio Koekepeer stijl waar jullie zélf je eigen signatuur in aan kunnen brengen. 

Wie maakt jullie leuke geboortekaartjes?

Mijn naam is Saskia, ik woon met mijn gezin in Poortugaal net onder de rook van Rotterdam. Tekenen is altijd al een passie van mij geweest. Met veel liefde teken ik illustraties en combineer ik deze met photoshop en indesign tot gezellige, vrolijke geboortekaartjes. 

Wat maakt Studio Koekepeer speciaal?

Studio Koekepeer werkt met eigen getekende illustraties of unieke beelden. Op vakantie of gewoon een dagje eropuit, dan kom ik altijd wel weer een leuk element tegen; een deurknop, een tegeltje, een bloem of gewoon een leuk patroon. Deze verwerk ik dan weer in onze kaartjes. Dat maakt Studio Koekepeer zo speciaal.

Hoe ziet jullie werkdag er uit?

Nadat onze dochter de deur uit is begin ik de dag altijd met een heelijk bakje koffie en doorloop de mail. Zijn er weer kindjes geboren? Deze mailtjes pak ik er als eerste tussenuit. Daarna volgen de aanvragen voor een nieuw opzetje van een geboortekaartje. Ik pas de bestanden voor de klant aan en stuur de klant dan altijd een digitale proef per mail, of indien gewenst per whatsapp. Is het geboortekaartje geheel naar wens dan zetten wij de bestanden door naar de drukkerij. Zijn alle klanten geholpen dan ga ik weer verder met ontwerpen of het onderhouden van onze website. Daarnaast doe ik ook grafisch werk voor een paar bedrijven.

Wat is jullie favoriete geboortekaartje?

Ik heb zelf eigenlijk geen echte favoriet, het ene kaartje is lekker kleurrijk en stoer, het andere kaartje heeft weer mooie pastelkleuren en lieve elementen. Maar ik vind het wel altijd inspirerend om te zien wat onze klanten zelf bedenken. Hoe zij de beelden en achtergronden uit onze ontwerpen combineren. Soms worden wij zo zelf ook weer op ideeën gebracht.

Hoe ziet jullie werkplek er uit?

Het is een gezellige, huiselijke, maar ook kleurrijke boel, met al die vrolijke kaartjes om mij heen.

Welke producten bieden jullie nog meer aan naast de geboortekaartjes?

Studio Koekepeer heeft ook: kraamborrelkaarten, trouwkaarten, save the date kaarten, menukaarten, bedankkaarten of we maken een uitnodiging (verhuizing, communie, kinderfeestje) naar wens.

Enveloppen (in vele maten en kleuren), sluitzegels.

Wil je een canvas of een tegeltje van het geboortekaartje of een poster voor op de kinderkamer, ook dat kan ik voor je regelen.

Happy lifestyle producten.

Om af te sluiten?

Heb je vragen? Je kan ons altijd mailen; info@studiokoekepeer.nl

Geef ons je wensen door en wij sturen je altijd gratis een digitale proef.

Geboortekaartjes van deze ontwerper