Jakima

Jakima

Arnhem
Telefoonnummer: 0655395652
E-mailadres: info@jakima.nl
Bezoek de website

Jakima verkoopt handgetekende en kleurrijke geboortekaartjes voor je eerste, tweede, derde of vierde kindje. Ook tweeling geboortekaartjes zitten in de collectie. Het is mogelijk om je kaartje aan te passen naar je eigen wensen of idee├źn.

In gesprek met:

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Marion van de Wiel. Woonachtig in Arnhem met partner en grote zoon en dochter. Ik ben illustrator en sneltekenaar van beroep, en sinds 2010 eigenaar en ontwerper van Jakima geboortekaartjes. 

Stijl

De kaartjes van Jakima zijn illustratief en vrolijk. Er is veel actie en beweging, er wordt rondgefietst, gewandeld, in optocht gelopen of alleen. Want het leven is een feestje, en dat mag gevierd worden!

Inspiratie

Hoe komen de kaartjes tot stand? Eerst wordt er (veel) geschetst, dan worden de schetsen ingescand. Op de computer krijgt de schets zijn uiteindelijke vorm en kleur. Inspiratiebronnen zijn o.a. de hobby's van de ontwerpster: fietsen en wandelen in de zomer en schaatsen en skiën in de winter.

Zelf doen

Het leuke van de website is dat jij, als klant, in grote mate zelf bepaalt hoe je kaartje eruit komt te zien. Dat komt omdat veel kaartjes zijn opgebouwd uit lagen. Als je op een kaartje klikt zie je wat de mogelijkheden zijn. Je kunt schuiven met plaatjes, kleuren en achtergronden aanpassen, en er helemaal je eigen kunstwerkje van maken. Dit klinkt misschien makkelijker dan het is. Daarom kun je mij altijd mailen of bellen als iets niet lukt.

 

Geboortekaartjes van deze ontwerper