Contact

Wij zijn Linda en Linda zijn het brein achter Allenieuwegeboortekaartjes.nl. Van origine zijn wij de bevlogen ontwerpers van Bloom09 en Met INKT, een enthousiaste kleine maar o zo leuke ontwerpstudio gelegen in een klein dorpje in Zuid Holland. En toen kwam er een idee..

 contact allenieuwegeboortekaartjes

 

Een idee ontstaat soms bij een intensieve brainstormsessie maar dit idee ontstond "gewoon" aan de keukentafel. In de basis het probleem van vindbaarheid van kleine, o zo leuke en creatieve bedrijven op het internet. Wij wilden graag zelf met Bloom09 beter zichtbaar zijn, en vermoedden al dat andere bedrijven zoals wij dit ook wilden. Bedrijven met een eigen stijl,  fijn klantcontact hoog in het vaandel en lekker creatief. Wij vonden het belangrijk om met elkaar online een plekje te veroveren. Zo is allenieuwegeboortekaartjes.nl in 2012 ontstaan.

 

Allenieuwegeboortekaartjes.nl is geen website waar geboortekaartjes daadwerkelijk worden verkocht. Alle ontwerpstudios waar wij op een fijne manier mee samen werken willen de verkoop, presentatie en marketing graag in eigen handen houden. Hun eigen sfeer, stijl en service bewaken! Met deze wens als basis kunnen zij via allenieuwegeboortekaartjes.nl wel hun eigen nieuw ontworpen kaartjes laten zien aan een groter publiek maar houden zij verder zelf alle regie in handen.

 

Via onze website brengen wij jou dus graag in contact met deze bijzondere en unieke ontwerpstudio´s en presenteren je hun nieuwste kaartjes.

 

Allenieuwegeboortekaartjes is een onderdeel van Bloom09
Geregistreerd bij de Kamer van koophandel onder nummer 24460954

Vestiging:
Zuidbaan 543
2841 MD Moordrecht
0182 768058

info@allenieuwegeboortekaartjes.nl