Originele geboorteproducten met een persoonlijk tintje

Geplaatst op: 8 mei 2023

Bij Koningkaart hebben we niet alleen geboortekaartjes om de geboorte van je kindje aan te kondigen, maar we bieden ook andere leuke babyproducten aan in dezelfde stijl als het geboortekaartje. Denk bijvoorbeeld aan een geboorteposter, een tuinbord of een kraambezoekboek. Kleed de babykamer aan op een persoonlijke manier, kondig de komst van je kindje origineel aan en creëer een tastbare herinnering voor later.
 
geboortebord
 
Een kraambezoekboek voor de eerste ontmoetingen
In de eerste weken na de geboorte krijg je vaak veel bezoek. Familie en vrienden willen allemaal kennismaken met jullie kleintje. Deze periode gaat zo snel voorbij! Het is dan leuk om al deze eerste ontmoetingen vast te leggen. Daarvoor kun je gebruik maken van een kraambezoekboek. Een kraambezoekboek is een boek met pagina's vol vragen voor grootouders, nichtjes en neefjes, vrienden en iedereen die de kleine komt bewonderen. Laat een pagina invullen door de visite en plak er eventueel nog een foto bij. Zo leg je de kraamtijd op een toegankelijke en leuke manier vast.
 
kraambezoekboek
 
Kondig de geboorte aan met tuin- of raambord
Waarschijnlijk weten de buren al dat er gezinsuitbreiding op komst is. Hoe leuk is het dan om direct na de geboorte een mooi geboortebord aan het raam te hangen of in de tuin te plaatsen om iedereen het blijde nieuws te laten weten. Deze borden kun je direct samen met de geboortekaartjes bestellen en worden bedrukt met de voorkant van jouw geboortekaartje. Je kunt ook een van onze ontwerpen kiezen en personaliseren met behulp van onze handige editor. 
 
 
Originele geboorteposter als kraamcadeau
Als je lang hebt gedaan over het kiezen of ontwerpen van je geboortekaartjes, dan is het natuurlijk leuk om langer te kunnen genieten van dit bijzondere kaartje. Hang dan een poster of canvas schilderij in de babykamer in de stijl van het geboortekaartje! Op zo’n geboorteposter of canvas komt de naam van je kindje, met daarbij eventueel ook de geboortedatum en andere geboortegegevens. Personaliseer een van onze ontwerpen of neem contact met ons op voor een poster of canvas die perfect aansluit bij je geboortekaartjes. Deze producten zijn natuurlijk ook erg leuk als kraamcadeau!
 
poster geboortekaartje