Fientje & Co

Fientje & Co

Dordrecht
Telefoonnummer: 085-0438042
E-mailadres: info@fientje-en-co.nl
Bezoek de website

Prachtige handgetekende geboortekaartjes die je zelf kunt bewerken en aanpassen. Unieke vormen en illustraties.

In gesprek met:

In gesprek met

Hanneke van Eeuwijk

Wie zijn jullie?

Fientje & Co ontwerpt inmiddels bijna 14 jaar geboortekaartjes en de laatste jaren ook trouwkaarten en uitnodigingen. De stijl is rustig en overzichtelijk maar we volgen wel de laatste trends. Ik ben zelf moeder van 3 kinderen en ontwerpen is mijn grote hobby. Sinds 2022 is de website helemaal vernieuwd.

Wie maakt jullie leuke geboortekaartjes?

Het ontwerpen van de kaarten deed ik altijd alleen. Sinds 3 jaar werk ik samen met een illustrator die unieke tekeningen maakt speciaal voor ons. Zo hebben we altijd een collectie die je nergens anders vindt en volgens de laatste trends. We tekenen ook veel maatwerk, zoals kinderen rond een wiegje. 

Hoe ziet jullie werkdag eruit?

De klantenservice is de hele dag te bereiken, en de bestellingen worden nagekeken en doorgestuurd naar de drukker. Dat is het belangrijkste werk van de ochtend, naast telefoontjes beantwoorden. Ik kan mijn eigen werk indelen, omdat de bestellingen en telefoontjes worden afgehandeld door de klantenservice. Vaak werk ik ’s morgens, maar het kan ook zijn dat ik zo lekker bezig ben dat de hele dag gevuld is met werk, ontwerpen of de website aanpassen.

Wat is jullie favoriete geboortekaartje?

Ik vind zelf heel veel kaarten leuk, eigenlijk plaats ik geen kaarten die ik zelf niet leuk vindt. Op dit moment vind ik stansvorm kaarten erg leuk. Je kunt de kaartjes in iedere gewenste vorm ontwerpen sinds kort en dat is zo tof! Ook maatwerk kaartjes mogelijk.

Hoe ziet jullie werkplek eruit?

Een opgeruimd bureau en werkkamer. Ik ga pas aan de slag als het om me heen rustig is. In de loop van de dag verandert dat opgeruimde bureau vanzelf in een chaos.

Welke producten bieden jullie nog meer aan naast geboortekaartjes?

  • Sluitstickers
  • Posters van geboortekaartje
  • Labels voor aan je geboortekaartje
  • Raamborden
  • Tuinborden
  • Mooi lint
  • Suede touw
  • Paperclips
  • Waxzegels

 Leuk als je eens aan de slag gaat met de kaartjes en zelf bekijkt wat alle mogelijkheden zijn!

Geboortekaartjes van deze ontwerper