Adverteren

Allenieuwegeboortekaartjes.nl is een uniek platform waar je als kleine, exclusieve ontwerper jullie nieuwst ontworpen geboortekaartjes kunt tonen aan een breed publiek. Je kunt hiermee je online zichtbaarheid vergroten zonder dat je ontwerpen afstaat, verkoopt of ter beschikking stelt via een website van derden. Het primaire doel is het presenteren van de allernieuwste geboortekaartjes die online verkrijgbaar zijn. De verkoop regel je helemaal zelf.

 

Als je je  aanmeldt bij allenieuwegeboortekaartjes.nl zullen wij beoordelen of jouw/jullie website geschikt is voor een samenwerking. We vragen minimaal 25 ontwerpen op jouw/jullie eigen site en beoordelen mede de look & feel van de bedrijfswebsite. We mogen zonder opgave van reden een beslissing nemen of je/jullie deel kunt/kunnen nemen op allenieuwegeboortekaartjes.nl.

 

Kosten en mogelijkheden

1. Een nieuw ontworpen geboortekaartje plaatsen

Voor een goede kennismaking met allenieuwegeboortekaartjes mag er 1 x per 9 maanden gratis een geboortekaartje worden geplaatst op de website. Hiervoor ontvangen we graag per mail minimaal 2 afbeeldingen van een geboortekaartje en wij plaatsen deze aansluitend voor je op de website. Wil je dit meerdere keren zijn de kosten eur. 15,00 per kaartje.

 

2. Banner, bedrijfspagina en onbeperkt nieuwe geboortekaartjes plaatsen

Om overal op de website goed zichtbaar te zijn kun je / kunnen jullie deelnemen als partner op allenieuwegeboortekaartjes.nl. Jouw/Jullie banner wordt random gepresenteerd binnen de zelf gekozen thema´s die bij jou/jullie aansluiten. Ieder bedrijf krijgt een vermelding bij de ontwerpers van allenieuwegeboortekaartjes en een eigen bedrijfspagina met een link naar de website. Dat is niet alles! Er mogen onbeperkt geboortekaartjes worden geupload op allenieuwegeboortekaartjes.nl met een link naar het kaartje op jouw eigen website. De kosten voor deze uitgebreide vermelding bedragen eur. 30,00 per maand. 

 

3. Extra vermelding aan de hand van een kaartje op bovenaan de homepage

Je ziet op onze website de leuke hoofdbanner met plek voor 6 geboortekaartjes op de babytafel. Jouw/jullie leukste kaartje kan een plekje veroveren op deze tafel met een zoom naar het betreffende kaartje en jouw/jullie website. De extra kosten voor deze babytafel bedragen eur. 15,00 per maand.

 

Alle prijzen zijn exclusief btw. Bij betaling per jaar geven wij 10% korting op de factuur, de opzegtermijn is 1 maand (in overleg).