Beertje op de maan

Plaatsingsdatum 11-09-2019

Lief getekend geboortekaartje met de afbeelding van een bruin beertje zittend op de maan. De beer heeft een pootje in de lucht. Onder aan de kaart staat een gedichtje als afbeelding in de kleur goud. Het is een enkele kaart met aan de achterzijde de maan met rechts daarvan een gedichtje en in het midden boven de adresgegevens hetzelfde beertje. Door een aanpassing in kleur of toevoeging van een afbeelding of eigen foto kun je de kaart helemaal naar eigen wens samen stellen. Maak de kaart nog leuker door er DIY-labels aan te bevestigen. De Do It Yourself labelkaartjes worden geleverd met 6 tot 8 stuks op één vel. Je dient ze zelf te knippen en vast te maken aan je geboortekaart. Je kunt er een klein gaatje in maken om daarna te bevestigen met een touwtje of lint. Ook kun je de labels vast maken met een klein stukje tape of een leuke paperclip. Je kunt de labels helemaal naar eigen smaak samen stellen. Je kunt de kleuren, teksten, afbeeldingen en foto's gemakkelijk aanpassen.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

Kunst Adelt

Collectie van mooie geboortekaartjes in verschillende genres. Met de designtool in de website kun je heel gemakkelijk een kaartje naar eigen wens aanpassen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit kaartje? Vul dan onderstaand formulier in en de ontwerper van het kaartje neemt contact met je op.