We zijn zo blij

We zijn zo blij

Didam
Telefoonnummer: 06 2746 8049
E-mailadres: info@wezijnzoblij.nl
Bezoek de website

Unieke ontwerpen voor bijzondere baby's. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie écht duurzame geboortekaartjes. Gemaakt met liefde voor het ontwerp en onze planeet, daar wordt dus echt iedereen vrolijk van.

In gesprek met:

We zijn zo blij

Wie zijn jullie?

Wij zijn Maaike van der Zee (die met de bril) en Irene Poppelier (met die andere bril), en we zijn al jaren vriendinnen. En sinds we in 2011 ‘ja’ zeiden tegen onze mannen, zijn we ook nog familie. We weten dus wat we aan elkaar hebben. Wat onze band nog eens extra versterkt, is dat we onze fascinatie voor een bijzondere envelop, een typisch touwtje of een obscure paperclip eigenlijk met niemand anders kunnen delen. Dan móet je haast wel samenwerken! 

Omdat we niet graag stilzitten, is Maaike ook nog ontwerper en eigenaar bij www.ikblijfjetrouw.nl, de webshop met de leukste en liefste trouwkaarten van het land. Irene zwaait als grafisch vormgever en tekstschrijver de scepter bij Studio Parbleu.

Wie maakt jullie leuke geboortekaartjes?

Dat doen wij dus lekker helemaal zelf, want dat is toch juist het allerleukste van dit werk?! En met de nodige ervaring en een goede opleiding proberen wij nét wat extra in onze ontwerpen te stoppen.

Wat maakt We zijn zo blij speciaal?

Eigenlijk zijn dat drie dingen. Irene is naast ontwerper ook tekstschrijver, dus mocht je worstelen met de tekst of op zoek zijn naar een schattig gedichtje denkt zij graag met je mee. Ook vinden wij persoonlijk contact (naast toffe geboortekaartjes natuurlijk) heel belangrijk, dus als je ons mailt kun je vlug een persoonlijk antwoord verwachten. Zo heb je snel alle info op een rijtje. Daarnaast onderscheiden we ons door onze service. In onze kaartjes zit vaak veel handwerk, bijvoorbeeld touwtjes die geknoopt moeten worden, paperclips die nog toegevoegd moeten worden of fotootjes die vastgelijmd moeten worden. Wij zorgen ervoor dat dat allemaal gedaan is als je het pakketje ontvangt. Zo kun je in de kraamweek lekker extra veel tijd met je kindje knuffelen!

Wat is jullie favoriete geboortekaartje?

Dat is alsof we tussen onze kinderen moeten kiezen, dat kan dus niet. Oké, maar als het écht moet zou ik voor zo'n letterpress kaart gaan met persoonlijke illustraties, die heeft Maaike trouwens ook echt voor haar jongste dochter (Cato) gemaakt.

Welke producten bieden jullie nog meer aan naast de geboortekaartjes?

Bij een mooi geboortekaartje hoort volgens ons een bijpassende sluitzegel, een toffe envelop en dan printen we het liefst ook nog alle adressen in stijl op de enveloppen. Daarnaast denken we graag mee over een kraamcadeautje, naamstickers voor op bedankjes of unieke lakstempels. 

Geboortekaartjes van deze ontwerper