We zijn zo blij

We zijn zo blij

Didam
Telefoonnummer: 06 2746 8049
E-mailadres: info@wezijnzoblij.nl
Bezoek de website

Duurzaam geproduceerd met een sociale missie. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie eco-geboortekaartjes. Persoonlijk voor jou gemaakt door experts met liefde voor ontwerp en onze planeet. Daar wordt dus echt iedereen vrolijk van!

In gesprek met:

We zijn zo blij

Wie zijn jullie?

Wij zijn Maaike van der Zee (rechts) en Irene Poppelier (links), en we zijn al jaren vriendinnen. Wat ons als collega’s bindt is dat we nogal kaartnerds zijn: we worden oprecht enthousiast van bijzondere ontwerpen en materialen. Maaike is ook nog ontwerper en eigenaar bij www.ikblijfjetrouw.nl (een webshop met originele en duurzame trouwkaarten) en Irene zwaait als grafisch vormgever en tekstschrijver de scepter bij Studio Parbleu.

Wat maakt We zijn zo blij speciaal?

Dat wij alleen duurzame geboortekaartjes aanbieden en dat duurzaamheid bij alle beslissingen in ons bedrijf het belangrijkste criterium is. Al onze geboortekaartjes laten we drukken op 100% gerecycled papier (wat echt een stap verder gaat dan FSC-gecertificeerd). In onze kaartjes én verpakkingen zul je geen plastic aantreffen. Wij fietsen onze pakketjes naar de post en verzenden die CO2-gecompenseerd. En een deel van onze opbrengst doneren we aan Stichting Babyspullen. Dat zijn maar een paar voorbeeldjes. We kunnen er uren over praten omdat we heel trots zijn op ons groene bedrijf, maar op onze site hebben we onze duurzame aanpak volledig uitgelegd.

Daarnaast kun je bij ons rekenen op echt persoonlijk contact, waar we veel positieve reacties op krijgen. Op die manier ontwerpen we samen met jullie, de ouders, een uniek geboortekaartje, dat er ook nog eens super-professioneel uitziet. Ook zorgen wij dat je de kaartjes helemaal verzendklaar in huis hebt. Dat betekent dat je zelf bijvoorbeeld geen touwtjes meer hoeft te knopen voordat de kaartjes op de post kunnen. Heb je in de kraamweek lekker veel tijd om met je kindje knuffelen!

Waar zijn jullie geboortekaartjes aan te herkennen?

Onze kaartjes zijn vaak heel grafisch, soms een tikje minimalistisch en altijd met veel aandacht voor een toffe typografie. We hebben ook kaartjes met schattige illustraties. Eigenlijk zijn dat altijd lijntekeningen, omdat die zo goed bij onze stijl passen. We houden van natuurlijke kleuren die goed passen bij de materialen die we gebruiken, maar we zijn niet bang om af en toe flink te overdrijven met kleur.

Omdat we sommige materialen niet duurzaam vinden en ze daarom niet gebruiken, springen onze ontwerpen er op andere manieren uit. We gebruiken bijvoorbeeld bijzondere vouwwijzen, handgescheurde randjes en steken verschillende kaartonderdelen in elkaar in plaats van lijm te gebruiken.

Wat bieden jullie nog meer aan naast de geboortekaartjes?

Bij een mooi geboortekaartje hoort volgens ons een persoonlijke sluitzegel en een bijpassende envelop. Natuurlijk kun je die ook door ons in stijl laten adresseren, met bijzondere adresbandjes. Daarnaast denken we graag mee over een geboortebord in stijl, naamstickers voor op bedankjes of naamlabels voor aan doopsuikers. 

Geboortekaartjes van deze ontwerper