Koning Kaart

Koning Kaart

Rotterdam
Telefoonnummer: 010-2131415
E-mailadres: contact@koningkaart.nl
Bezoek de website

Bij Koningkaart kun je zelf je geboortekaartjes maken met onze designtool. Wil jij de kaartjes extra bijzonder maken? Kies dan voor foliedruk, een kaart met een bijzondere stans of een bijzondere papiersoort.

In gesprek met:

Koningkaart

Wie zijn jullie?

“Wij zijn Koningkaart, een online kaartenwebshop. Koningkaart is begonnen in 2003 en sindsdien verkopen wij unieke kaarten voor geboortes, bruiloften of feestjes. Onze kaartjes zijn uniek omdat je ze zelf kunt aanpassen naar jouw wens.”

Wie maakt jullie leuke geboortekaartjes?

“Onze leuke kaartjes worden gemaakt door onze ontwerpers Renate en Lisa. Ook hebben wij elk jaar stagiaires van het Grafisch Lyceum Rotterdam die ons team versterken. Wij werken er elke dag hard aan om de mooiste ontwerpen te maken, zodat ons assortiment blijft vernieuwen. Door onze ervaring hebben wij al veel verschillende soorten kaarten gemaakt. Wij blijven namelijk altijd op de hoogte van de laatste trends.”

Wat maakt Koningkaart speciaal?

“Wat ons zo speciaal maakt is onze manier van werken. Je kan zelf kaarten bij ons ontwerpen of een bestaande kaart aanpassen. Dit kan met onze ontwerptool. Je kan hiermee van alles aanpassen of toevoegen, zoals kleuren, lettertypes, illustraties en foto’s.
Als je er nog niet helemaal uit bent wat jij het mooiste vindt, geen probleem! Je kan gratis een proefpakket bestellen van jouw kaart. Je krijgt een papierwaaier toegestuurd, zodat je kan kijken welk papiersoort jij mooi vindt. Hierdoor kunnen we veel mensen blij maken met hun zoektocht naar de leukste kaart!”

Hoe ziet jullie werkdag eruit?

“We beginnen met een lekker kopje koffie of thee. Daarna gaan we snel aan de slag. ’s Ochtends zijn we altijd druk met e-mails beantwoorden, nieuwe bestellingen checken en doorsturen naar de drukker. ’s Middags zijn we vooral bezig met het helpen van klanten, nieuwe ontwerpen maken en het bijhouden van de website.”

Welke producten bieden jullie nog meer aan naast geboortekaartjes?

“Wij maken niet alleen geboortekaartjes, maar ook heel veel andere kaarten! Kerstkaarten, uitnodigingen en al het drukwerk dat je maar kan verzinnen voor een bruiloft. Denk hierbij aan trouwkaarten, save the date kaarten, menu- en bedankkaarten. Als je voor 18:00 besteld, worden ze dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.”

Geboortekaartjes van deze ontwerper