Bloom09

Bloom09

Moordrecht
Telefoonnummer: 0614180243
E-mailadres: info@bloom09.nl
Bezoek de website

Professionele design studio waar met veel liefde handgetekende geboortekaartjes worden gemaakt. Zelf kun je met hun designs aan de slag in de online webtool. Maak dus heel makkelijk jullie eigen favoriete geboortekaartje.

In gesprek met:

Linda Boon

Wie ben jij?

Op de kleurrijke foto zie je mij (Linda Boon).  In 2009 ben ik gestart met Bloom09 vanuit mijn liefde voor tekenen en aquarelleren en de wens om een eigen bedrijf te hebben. Vanaf dat punt is er veel gebeurd. Bloom09 is al jaren online een fijne plek en ik heb al heel veel kindjes blij mogen maken met een prachtig geboortekaartje. 

Wat maakt Bloom09 speciaal?

Ik hou van tekenen met de hand en dit zie je terug in mijn geboortekaartjes. Aquarel en potloden zijn mijn favoriete tekenspullem. Ik vind het ook erg leuk om een verhaaltje over te brengen in mijn designs. Een fijne service staat bij mij voorop, ik ben er echt voor jullie. Je kunt mij bellen, mailen maar ook appen voor vragen, ideeen of als er iets even niet gaat zo als je wilt. Al mijn geboortekaartjes zijn opgemaakt met losse elementen die je terug vindt in de ruime beeldbank. Dit zorgt er voor dat je heel makkelijk zelf illustraties kunt mixen en matchen en zo van een geboortekaartjes een heel persoonlijk en eigen geboortekaartje kunt maken.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Als onze jonge tieners ´s morgens de deur uit fietsen, kruip ik achter mijn bureau met een kopje thee. Ik werk vanuit huis en dat vind ik super fijn. Na het lezen van de mail en beantwoorden van vragen, bekijk en controleer ik de bestellingen. Deze geef ik vervolgens digitaal door aan de drukkerij waar ik mee samenwerken. Ik zet nog een keer de waterkoker aan en maak een planning voor de dag. 's Morgens teken ik het liefst, ik kom altijd vol inspiratie uit de nacht. Marketing, social media, onderhoud van de website, nieuwe ideeen uitwerken, fotografie van producten of klantcontact. Het is maar een greep uit de wekelijkse werkzaamheden die ik zoveel mogelijk in dagdelen verdeel. Het verveelt echt nooit.

Wat is jouw favoriete geboortekaartje?

Dat is een moeilijke vraag.. Maar de beeldbank met aquarel illustraties van de collectie Make it your own zijn momenteel echt mijn favoriet. De beeldbank is groot en divers en naast dat ze zo leuk zijn om te maken maakt iedereen er weer een ander kaartje mee. 

Hoe ziet jouw werkplek er uit?

Ik heb de luxe van 2 werkplekken. Ik heb een aparte kamer ingericht als kantoor waar ik ook al mijn kasten vol staan met kaartjes, extra items enveloppen en tekenspullen. Ook heb ik een klein bureau omdat ik 's avonds nog wel eens iets af wil maken of wi tekenen. Dit bureau staat midden in de kamer, zodat ik niet altijd helemaal afgezonderd ben van mijn gezin.  De sfeer is licht, ik hang de nieuwste kaartjes altijd aan de muur om me steeds weer te laten inspireren.

Op welke manier heb je contact met de (aanstaande) ouders?

Het eerste contact dat onze klanten met mij hebben is meestal via de website of mail. Daar kunnen de aanstaande ouders lekker zelf aan de slag en zelf proefkaartjes en kaartjes bestellen. Om klantvriendelijk te zijn en open te staan voor contact hebben op op verschillende plekken in de website de mogelijkheid om contact met mij op te nemen. Ik kijk graag met je mee met het ontwerp en geef je graag advies over de opmaak, papiersoorten, enveloppen enzoverder. Je mag mij natuurlijk altijd bellen of appen zodat ik jouw vragen direct kan beantwoorden.

Welke producten bied je nog meer aan naast geboortekaartjes?

Ik maak ook een bijzondere collectie trouwkaarten

Om af te sluiten? 

De geboortekaartjes van Bloom09 zijn met heel veel liefde door mij gemaakt gemaakt. Ik hou van handgetekende illustraties en doe ik niets liever dan tekenen met aquarel en potlood. Super fijn om op deze manier bezig te zijn met het bedenken en tekenen van jullie mooiste geboortekaartje. Ik hoop dat jij er net zo verliefd op wordt als ik zelf!

Geboortekaartjes van deze ontwerper