Lief Leuk & Eigen

Lief Leuk & Eigen

Heemskerk
Telefoonnummer: 0251 - 200203
E-mailadres: service@liefleukeneigen.nl
Bezoek de website

Lief Leuk en Eigen ontwerpt met veel liefde geboortekaartjes. We laten je graag de mooiste designs zien en staan voor kwaliteit. Van goed stevig papier tot een uniek formaat èn een prachtige afwerking.

In gesprek met:

Lief Leuk & Eigen

Geboortekaartjes maken die origineel zijn en leuk en vooral ook lief. Iets van jezelf om het mooiste van het leven te vieren: nieuw leven, een prachtige dochter of zoon. Dat is wat het team achter Lief Leuk & Eigen het liefste doet. Zo’n 19 jaar geleden was het vinden van een bijzonder kaartje dat helemaal bij haar en haar man paste een van de leukste onderdelen van Dorien’s eerste zwangerschap. En omdat het best lastig was om een eigen ontwerp en kwaliteit drukwerk bij de juiste drukker te kunnen vinden, ontstond het idee om dit gemakkelijker te maken voor anderen. Zo begon Lief Leuk & Eigen.
 Met nadruk op Eigen.


Veel keus.


De collectie geboortekaartjes is over de jaren heen flink gegroeid. Diverse stijlen, ontwerpers en mogelijkheden biedt de website. En elk kaartje kan je helemaal naar eigen wens aanpassen. Ook de nieuwste druktechnieken kan je vinden op de site. Van mooie folie op je kaartje (goudfolie, zilverfolie, koperfolie of rosegoudfolie) tot kalkpapier tot het afwerken in bijzondere vormen en labeltjes. Alles kan! Zo heb je altijd een uniek en origineel kaartje.

Uniek en eigen ontwerp.


Lief Leuk & Eigen werkt met talentvolle ontwerpers. Unieke geboortekaartjes van de hand van Ellabellaboem, Gribbeltje en Geertje Aalders vind je online terug. Maar ook van het kinderlabel; Mies & Co is er een mooie collectie kaartjes te vinden.
 De geboortekaarten zijn gemakkelijk aan te passen met de opmaak-tool. Plaats eenvoudig de teksten in het kaartje en pas de grootte, kleur en/of het lettertype zelf aan. Je kunt het kaartje zo echt eigen maken.

Een proefkaartje aanvragen is gratis! Je krijgt 2 proefdrukken cadeau. Enveloppen eerder ontvangen? Dat kan ook. En wil je adresetiketten en sluitstickers bijpassend bij het ontwerp van je kaartje dan kan dat ook. Dat is fijn he!Service en kwaliteit.


Ons team vindt het, het allerleukste als je helemaal blij wordt van de geboortekaartjes en helpen daarom ook graag om jouw kaartje naar jouw wensen aan te passen.
Vragen? Bel of mail ons gerust.

Geboortekaartjes van deze ontwerper