Gupje.com

Gupje.com

Leersum
Telefoonnummer: 06-52653819
E-mailadres: info@gupje.com
Bezoek de website

De geboortekaartjes van GUPJE zijn prachtig! Allemaal kleine kunstwerkjes zijn het, zo mooi. En... mixen/matchen is geen probleem of een ander kleurtje, broertje of zusje erbij of meerdere broertjes/zusjes, ander lettertype, ALLES KAN!!

In gesprek met:

Ik ben Ariëla, woon in Leersum met man en kinderen. Ben grafisch vormgever bij een Reclamebureau in Utrecht en heb de HKU gedaan.

Hoe kom je tot je ontwerpen?

Ik ben net een spons, ik zuig alles op wat ik om me heen zie. Onbewust/bewust verwerk ik dat weer in nieuwe kaartjes. En mijn klanten zijn vaak ook een grote inspiratiebron, dan komen ze met eigen wensen en dan komt er weer zo’n leuk kaartje uit. De mooiste verdienen een plek op de site. En ik ben verslaafd aan kinderboeken, daar haal ik veel inspiratie uit.

Waar vinden we je op de social media?

Op Pinterest, Facebook en Instagram

Wat is het grootste compliment dat iemand je gegeven heeft?

Ik quote: “Wat hebben wij onze Liva met een fantastisch mooi kaartje kunnen verwelkomen! Wij wisten hoe het kaartje er uit zou moeten zien, maar hét kaartje hadden wij nog niet gevonden. En daar was Ariëla; zij luisterde, dacht mee, verwerkte de aanpassingen (en nog eens..en nog eens...!) en toen was daar het geboortekaartje voor Liva, precies zoals wij die wilden hebben voor een mooie prijs.”

Hoe leuk is dat!

Eigenlijk is dat ook wel de grootste strekking; dat mensen blij zijn dat bij Gupje.com alles mogelijk is. Dat er altijd een persoonlijke touch aan gegeven kan worden. Dat maakt elk kaartje uniek. Mijn klanten worden daar gelukkig van en ik ook!

 

 

Geboortekaartjes van deze ontwerper