Kaartjes voor winterbaby's

Geplaatst op: 27 dec 2017

Als je in de koude wintermaanden uitgerekend bent, is het hartstikke leuk om dit seizoen terug te laten komen in de aankondiging van jouw kindje. Kies jij voor sneeuw of een mooie sterrenhemel? Er is van alles mogelijk. Ik zet er hier vijf voor je op een rijtje.


winter geboortekaartje beertje boef 

Sleeënde draken

Op dit kaartje van Beertje Boef zie je een zwangere mama-draak die op een slee wordt voortgetrokken door papa. Als de baby geboren is schaatsen zij een vrolijk rondje. Een grappig, maar sfeervol kaartje voor jouw winterbaby. Het kaartje is ook verkrijgbaar in een broertje/zusje variant.

 

winter geboortekaartje nostalgie pimpelmees

Nostalgisch wintertafereel

Pimpelmees combineert op dit kaartje zachte kleuren met subtiele tekeningen. Het resultaat is een nostalgische uitstraling met een prachtige winterse touch. De beestjes in de sneeuw schetsen een winterse sfeer, zonder dat dit meteen overheersend wordt. Met de keuze uit groen of roze is het kaartje voor zowel jongens als meisjes perfect.

 

winter geboortekaartje rendier jakima

Silhouet met rendier

Een klein meisje maakt contact met een rendier. De eenvoud van dit kaartje van Jakima is ook meteen de kracht. Modern, grafisch en simplistisch kondigt het de komst van jouw kindje aan. Een schattig tafereel in zwart-wit, zonder veel poespas, maar wel ontzettend mooi.

 

winter geboortekaartje sterrenhemel lieve kaarten

Sterrenhemel

Twee beren kijken samen naar een prachtige sterrenhemel, waar ook de naam van jouw kindje in te lezen is. De sterren doen denken aan een koude, maar gezellige winternacht. Met keuze uit verschillende achtergrondkleuren en een variant met en zonder sneeuw kun je dit kaartje van Lieve Kaarten perfect aanpassen aan jouw wensen.

 

winter geboortekaartje broertje zusje mycards

Broertjes en zusjes in de sneeuw

Dit kaartje van MyCards is helemaal aan te passen aan jouw gezinssamenstelling. Is het je eerste kindje? Of je vierde? Op deze kaart is ruimte voor iedereen. Een mooi sneeuwlandschap geeft de kaart een winterse uitstraling. De tekeningen maken het grappig en hip.

 

Staat jouw perfecte geboortekaartje hier nog niet tussen? Of ben je in een ander seizoen uitgerekend? Kijk dan eens tussen de verschillende ontwerpers en vind ook jouw kaartje!

 


Geschreven door:

Lidewij Timmermans (25) is thuisblijfmama van Arya (1,5) en schrijft graag over alles wat met het moederschap te maken heeft.