Lieve Kaarten

Lieve Kaarten

's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 06-429 246 53
E-mailadres: lobke@lievekaarten.nl
Bezoek de website

Geboortekaartjes met unieke illustraties ontworpen door Lobke Bergervoet. Lieve Kaarten staat voor kwaliteitskaartjes gecombineerd met persoonlijke service. Ontwerp zelf je geboortekaartje of laat Lieve Kaarten dit doen!

In gesprek met:

Lobke Bergervoet

Wie ben je?

Ik ben Lobke Bergervoet en al jaren werkzaam als grafisch ontwerpster en illustratrice. Met het starten van een eigen webshop kwam in 2012 een droom uit: een vaste collectie geboortekaartjes die nét even anders zijn. Met mooie illustraties en oog voor detail. Met dat gevoel van toen in een jasje van nu.

Wie maakt jullie leuke geboortekaartjes?


Ik (Lobke) ontwerp alle geboortekaartjes. Illustreren en ontwerpen is mijn grote passie, ik hou ervan dat het gevoel bij een kaartje klopt. Dat het een klein verhaal is waar je vrolijk van wordt.

Wat niet veel mensen weten is dat ieder ontwerp vanuit een vondst ontstaat. In mijn vrije tijd struin ik graag rommelmarkten af, daar vind je de mooiste schatten. Zo'n vondst inspireert me tot een nieuw ontwerp of ik verwerk hem letterlijk in een nieuw ontwerp.  

Wat maakt Lieve Kaarten speciaal?


De persoonlijke service. Ik vind het super belangrijk dat  je goed geholpen wordt. Omdat ik zelf alle kaartjes ontwerp én begeleid kan ik je goed helpen. Naast persoonlijke service zijn de kaartjes uniek en eigen. Ze zijn allemaal met veel aandacht en liefde door mij ontworpen.

Hoe ziet je werkdag er uit?


Mijn dag begint met een kopje koffie, ik werk vanuit huis en als ik op mijn werkplek zit ben ik ook echt op mijn werk. De rust van het thuis werken vind ik heerlijk, als ik de drukte op wil zoeken loop ik vanuit mijn huis zo het park of het centrum van 's-Hertogenbosch in.

Ik begin mijn werkdag altijd met het in orde maken van bestellingen. Deze zet ik voor 12 uur door naar de drukker, zodat ze dezelfde werkdag gedrukt en verzonden worden. Of ouders maken zelf hun bestelling in orde of ik doe dit voor ze. Via de site kun je eenvoudig zelf je teksten invullen en je oplage bestellen. In beide gevallen controleer ik het kaartje altijd goed voordat ik deze doorzet. De rest van de dag ben ik bezig met het ontwerpen van nieuwe kaartjes, het onderhouden van de website of het maken van productfoto's voor o.a. Instagram. Zo kun je de Lieve kaarten in het echt zien, dan gaan ze meer leven. Het beste vraag je dan ook een gratis proefkaart aan, dan kun je het papier in je handen voelen en de kleuren bekijken.

Een persoonlijke proefkaart vraag je gratis aan: gebruik het formulier op deze site of ga naar lievekaarten.nl (vul je eigen teksten in en gebruik code PRF01 bij je bestelling).

Wat is je favoriete geboortekaartje?


Alle kaartjes zijn me even dierbaar. Extra speciaal is het geboortekaartje dat ik ontwierp voor mijn zoontje Maes en geboortekaartje Cleo met confetti. Dit laatste kaartje is toevallig ontstaan en ontzettend populair. Jaren geleden ontwierp ik een trouwkaart, in deze trouwkaart deed ik een handje confetti, wanneer je de kaart openmaakte dwarrelde deze naar beneden. Super feestelijk. Omdat niet iedereen zin heeft om confetti bij zijn kaart te doen ontwierp ik een kaart met de confetti er al op.

Hoe ziet je werkplek er uit?


Mijn werkplek is okergeel. Dit is mijn lievelingskleur. Kledingtechnisch staat deze kleur mij niet vandaar dat ik los ben gegaan in mijn werkkamer. Verder staan er dierbare vintage spullen waar ik blij van wordt.

Welke producten biedt Lieve Kaarten nog meer aan naast de geboortekaartjes?

Een poster, muursticker of Herinner-Dingen-Doos al deze producten kun je personaliseren met het ontwerp van jouw geboortekaartje.

Om af te sluiten?

Wil je een illustratie van mijn hand? Een geboortekaartje op maat of een bestaand ontwerp aangepast hebben? Alles kan. Neem even contact op dan spreken we samen je wensen door, ik help je graag!

Geboortekaartjes van deze ontwerper