MyCards

MyCards

Veenendaal
Telefoonnummer: 0318-725123
E-mailadres: klantenservice@mycards.nl
Bezoek de website

Geboortekaartjes maken doe je eenvoudig zelf op MyCards.nl! Kies een kaartje uit de ruime collectie van meer dan 2.600 geboortekaartjes en maak met behulp van de online kaartenmaker eenvoudig je eigen variant.

In gesprek met:

We bieden een grote collectie aan echte design geboortekaartjes en met onze handige online kaartentool kun je elke kaart zelf online aanpassen naar jouw wensen en voorkeuren.

Zo kun je eenvoudig zelf de naam, het gewicht en de geboortedatum van je pasgeboren kindje op je geboortekaartje vermelden of eigen foto’s, afbeeldingen en clip-arts toe te voegen en zelfs een volledig zélf ontworpen kaart te uploaden.

Ook kun je teksten of afbeelding in echte foliedruk, bijvoorbeeld goudfolie, laten drukken. Bekijk hier de foliedruk collectie

Het is erg eenvoudig om een echte proefdruk van je gemaakte kaart te bestellen. Deze is GRATIS met een kortingscode en daarbij ontvang je voorbeelden van alle papiersoorten en enveloppen, zo kun je thuis de beste keuze maken voor je eindbestelling. probleem. 

Als je bovendien vóór 18:00 uur besteld op werkdagen dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis! (geldig bij bestelling vanaf 20 kaarten.

Bekijk nu de geboortekaartjes van MyCards

Geboortekaartjes van deze ontwerper