Jungle leeuw

Plaatsingsdatum 22-05-2019

Getekend geboortekaartje met de afbeelding van een leeuw in een jungle achtergrond met groene bladeren en roze bloemen. Aan de achter- en binnenzijde van de kaart staan kleine gouden hartjes. Aan de binnenzijde links staan 2 grote roze bloemen en rechtsboven grote groene jungle bladeren en rechtsonder dezelfde afbeelding van de leeuw. Door een aanpassing in kleur of toevoeging van een afbeelding is de kaart helemaal naar eigen wens samen te stellen. Deze kaart is ook leuk te combineren met een DIY-label. Labels zijn er in verschillende maten. De labels kun je zelf vormgeven met bijvoorbeeld een tekst, een foto van je baby of een afbeelding. Ook leuk te gebruiken als uitnodiging voor het kraamfeest. De Do It Yourself labels dien je zelf te knippen en te bevestigen aan de kaart met een touwtje, lint, een stukje tape of een leuke paperclip.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

Kunst Adelt

Collectie van mooie geboortekaartjes in verschillende genres. Met de designtool in de website kun je heel gemakkelijk een kaartje naar eigen wens aanpassen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit kaartje? Vul dan onderstaand formulier in en de ontwerper van het kaartje neemt contact met je op.