Met Inkt

Met Inkt

Moordrecht
Telefoonnummer: 0182 768058
E-mailadres: linda@metinkt.nl
Bezoek de website

Ambachtelijk LETTERPRESS drukwerk. Wij ontwerpen in onze design studio samen met jullie het mooiste geboortekaartje. We drukken deze in onze eigen drukkerij met relief in prachtig dik katoenen papier,

In gesprek met:

Linda en Linda

Wie zijn jullie?

Wij zijn Linda Boon (links) en Linda Steenwijk (rechts). Samen zijn wij –naast een totaal verschillend priveleven- dagelijks druk met Met INKT. We kunnen heel goed samenwerken, theedrinken en klanten enthousiast maken voor ons werk. Bovendien zijn we allebei heel erg trots op het ambachtelijke drukwerk dat Met INKT maak voor haar klanten en worden heel blij van complimentjes die we vaak -na een intensieve samenwerking- van onze klanten terug krijgen.

Wie maakt jullie leuke geboortekaartjes?

Dat doen we gelukkig allebei! Toch doet Linda Steenwijk dit wel wat vaker. Zij is diegene die de telefoon opneemt als je ons belt. Linda Boon is ook druk met de coördinatie in de drukkerij, op de werkvloer en zij houdt zicht bezig met de marketing en fotografie van het bedrijf . Linda Steenwijk beantwoordt vaak als eerste al je vragen en helpt je bij het maken van jullie persoonlijke ontwerp. Omdat we niet graag iemand laten wachten zijn we ook regelmatig samen aan het ontwerpen en tekenen.

Wat maakt Met INKT speciaal?

Met INKT maakt letterpress drukwerk. De ambachtelijke manier van drukken, het dikke papier en de mooie inkten maakt dit drukwerk super speciaal. Wij hebben als 1 van de weinigen de ontwerpstudio en drukkerij op 1 locatie en dat geeft heel veel kwaliteit aan ons drukwerk. We begeleiden de order vanaf het eerste telefoontje tot en met het mooi inpakken van de kaarten voor verzending.

Hoe ziet jullie werkdag er uit?

Onze werkdag start ’s morgens vroeg altijd met het scannen van de mail. Even checken of er kindjes geboren zijn. Dat is altijd een vrolijk moment. Trotse berichtjes soms zelfs al met een foto van de kleine. Deze mails beantwoorden we als eerste en dan nemen we samen de rest van de dag door. Welke ontwerpen zijn gestart en afgerond. Wie willen er voorbeelden en kleurstaaltjes ontvangen. En allerlei omhanden zijnde vragen van onze klanten die we graag een goede service bieden. Verder houden we ons verder bezig met het beheer van Metinkt.nl en onze andere website Bloom09. het schrijven van blogs, fotograferen van producten. Het is maar een greep uit de wekelijkse werkzaamheden, om je nooit te hoeven vervelen ☺

Wat is jullie favoriete geboortekaartje?

Dat is een hele moeilijke vraag.. Letterpress is zo veelzijdig en allemaal zijn de kaartjes stuk voor stuk zo mooi. De enkele kaart op 600 grams papier is 1 van onze favorieten maar ook de dubbele kaart met preeg of wat dacht je van foliedrukken. Allemaal zaken die niet mogelijk zijn met digitaal drukwerk.. Nee we kunnen niet kiezen..

Hoe ziet jullie werkplek er uit?

We zijn gevestigd boven de drukkerij van Met INKT in Moordrecht. Omdat er soms ook een stagiaire met ons samen werkt staan er 3 computers en tekentablets. De sfeer is basic en veel hout en oudewetse letterkasten, we kleden alles graag aan met onze eigen geboortekaartjes die we graag ophangen op onze werkplek om ons steeds weer te laten inspireren. Op welke manier hebben jullie contact met de aanstaande ouders? Ouders bellen ons direct of vullen het offerte formulier in op de website. Aan de hand van hun wensen maken we een offerte en sturen we voor een goed beeld eerder gedrukte kaartjes. Sommigen hebben letterpress drukwerk nog nooit in het echt gezien en dat is dan natuurlijk super leuk. Als we aan de slag mogen met het ontwerp van het geboortekaartje komen ouders soms langs. Maar dat hoeft niet, we hebben ook veel telefonisch contact en contact via de mail.

Welke producten bieden jullie nog meer aan naast de geboortekaartjes?

We ontwerpen ook een bijzondere collectie letterpress trouwkaarten en zijn druk in de weer met reguliere digitaal geprinte geboortekartjes bij ons andere bedrijf BLOOM09.

Om af te sluiten?

Bij Met INKT maken we uniek en bijzonder drukwerk met voelbaar relief. Wij hopen dat jij er net zo verliefd op wordt als wij!

 

Geboortekaartjes van deze ontwerper