Geboortekaartjes met foto

Geplaatst op: 29 sep 2017

Als je kindje straks geboren is, ben je hartstikke trots en verliefd op dat kleine mensje. Het liefst wil je aan de hele wereld laten zien hoe mooi en schattig jouw zoon of dochter wel niet is. Wat is er dan leuker en persoonlijker dan één of meerdere foto’s op het geboortekaartje zetten?! Zelf vond ik een foto op de voorkant van het kaartje too much, maar aan de binnenkant van het kaartje pronkte een prachtige foto van mijn kleine meid. Er zijn veel mogelijkheden voor het verwerken van een foto in het kaartje. Kijk maar eens naar deze voorbeelden.


vijfluik geboortekaartje

Zwart-wit vijfluik

Op dit speciale geboortekaartje van Snoesjes is plek voor al je creativiteit. De eerste blik op de kaart verraadt nog niks, maar zowel aan de voor- als achterzijde kun je een foto kwijt. Erg leuk voor bijvoorbeeld een foto met de trotste grote broer(s) of zus(sen).

 

foto geboortekaartje

Zoet met vogeltjes

Wil je dat de foto van jouw kindje de directe blikvanger van het kaartje is? Dan is dit zoete kaartje van Tsjip echt iets voor jou! Omringd door hartjes, vogeltjes en takjes is jouw kindje het stralende middelpunt. In verwachting van een jongetje? Het kaartje is verkrijgbaar in verschillende kleuren!

 

Fotostrook geboortekaartje

Fotostrook

Niet één, maar een fotostrook met wel drie foto’s van jouw kindje staat op de voorkant van deze kaart van Koning Kaart. In combinatie met de naam van je kindje en een paar schattige voetafdrukjes vormt het een mooi geheel om hem aan jullie omgeving te presenteren.

 

tweeling geboortekaartje sterren

Tweelingkaartje met sterren

Ben je in verwachting van een tweeling? Dan is dit leuke kaartje van JilleJille een mooie manier om jouw twee kindjes aan de wereld voor te stellen. Op de voorkant is ruimte voor een foto van de twee ukkies en op een vintage labeltje staan hun namen. De eenvoudige sterrenachtergrond maakt het geheel af.

 

foto geboortekaartje aquarel

Aquarel met goud

Houd je de buitenzijde van het kaartje liever wat subtieler? Kies dan voor dit hippe kaartje van LOVZ. De blauwe aquarelverf en de gouden details geven het kaartje een chique uitstraling. Aan de binnenzijde staat een elegant kader voor een foto van je kindje en is er nog genoeg ruimte voor alle belangrijke informatie.

 

Staat hier jouw perfecte kaartje nog niet tussen? Kijk dan ook eens naar deze fotokaarten of ga op zoek tussen de vele ontwerpers!

 


Geschreven door:

Lidewij Timmermans (25) is thuisblijfmama van Arya (1,5) en schrijft graag over alles wat met het moederschap te maken heeft.