LOVZ

LOVZ


Telefoonnummer: 085 - 743 07 68
E-mailadres: serviceteam@lovz.nl
Bezoek de website

LOVZ heeft een prachtige collectie geboortekaartjes in verschillende stijlen en formaten met bijpassende enveloppen, kraamborrelkaartjes, babyshower en DIV labeltjes. Voor jongens, meisjes, adoptie en er is ook een hele ruime keuze aan tweelingkaartj

In gesprek met:

Een geboortekaartje maken is nog nooit zo leuk geweest! Laat je verbazen door de vele mogelijkheden in de ontwerp-tool op de website van LOVZ. De geboortekaartjes zijn allemaal aan te passen in tekst, kleur, beeld en formaat! Veel elementen staan los op de kaartjes, zodat je zelf kan schuiven en schalen. Wil je meer elementen of een ander beeld? Haal ze dan gewoon uit beeldbank en plaats ze in je ontwerp. Eigen beelden uploaden is ook mogelijk!

LOVZ geeft je op deze manier alle vrijheid om zelf creatief aan de slag te kunnen. Een 'beetje van LOVZ’ en een 'beetje van jou'... En het ontwerpen doe je b.v. gewoon op je tablet! Voor hulp en advies is LOVZ altijd te bereiken! Ze denken graag met je mee… Je bewaard je gemaakte kaartje in jouw eigen account. Mocht je kindje of kindjes geboren zijn, dan pas je de laatste gegevens even aan en bestel je online eenvoudig je geboortekaartjes! Op werkdagen vóór 18:00 uur besteld, dezelfde dag gedrukt en verzonden. Zo wordt een geboortekaartje maken wel heel leuk!

Je kan je eigen proefdruk laten maken! Je éérste proefdruk is gratis (code: GRATISproefdruk) en je tweede proefdruk kost je maar 1 euro! (eenmalig per klant) Meerdere proefdrukken zijn mogelijk, je betaald daarna het gewone tarief! Zo weet je van te voren hoe je geboortekaartje eruit komt te zien. Daarbij ontvang je papier en envelop monsters waar je ook nog uit kan kiezen! (22 kleuren enveloppen, 5 soorten papier). Je proefdruk word verzonden met de reguliere post en mag er 2 dagen over doen!

LOVZ heeft sluitzegels die maken het geboortekaartje helemaal af! Je enveloppen kan je vooraf bestellen. En je bestellingen worden GRATIS verzonden. Maatwerk en hires pdf bestanden kunnen ze tegen een tarief leveren. Informeer daar even naar! Ze kunnen de geboortekaartjes ook rechtstreeks voor je versturen als je hun de adressenlijst doorgeeft!

Pakketbestellingen op werkdagen vóór 18:00 uur besteld = morgen in huis!
Pakketbestellingen in het weekend vóór 18:00 uur besteld = maandag in huis!

Geboortekaartjes van deze ontwerper