Gupje

Plaatsingsdatum 31-01-2022

Wow een prachtig geboortekaartje in aquarel stijl. Prachtig deze lente/zomer variant. Op het kaartje staan een roodborstje, vosje, egeltje, hertje, vogels, konijn en eekhoorn. Extra leuk is de toevoeging van handgeschilderde letters voor de naam. De basis van de binnenkant is een wiegje, de boom en konijntjes. Dit kan van alles worden, net wat jullie willen. Aan de binnenkant kan ook een silhouet toegevoegd worden van broertje(s) en/of zusje(s), zie voorbeeld 2e binnenkant. Kijk ook bij K061/62 voor verschillende kind silhouet opties. Dit maakt Gupje naar wens. De diertjes maakt Gupje om de naam heen. Dit kaartje is een dubbel kaartje en wordt gedrukt op heel dik (350gr!) tintoretto papier met relief. Extra leuk natuurlijk met bijpassende sluitsticker en adresstickers.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

Gupje.com

De geboortekaartjes van GUPJE zijn prachtig! Allemaal kleine kunstwerkjes zijn het, zo mooi. En... mixen/matchen is geen probleem of een ander kleurtje, broertje of zusje erbij of meerdere broertjes/zusjes, ander lettertype, ALLES KAN!!

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.