Leintjes

Leintjes

Krimpen aan den IJssel
Telefoonnummer: 0180-736082
E-mailadres: info@leintjes.nl
Bezoek de website

Maak je geboortekaartje bij Leintjes. Je kaartje is naar wens aan te passen en kan ook afgewerkt worden met goud, zilver, koper, zwart en roséfolie voor die extra touch. Ook kan je geboortekaartje gedrukt worden op Echt Hout!

In gesprek met:

Marjolein van Leintjes

Wat leuk dat je even een kijkje neemt bij mijn kaartjes en mijn collectie! Ik ontwerp alle kaartjes zelf en ben illustrator en grafisch vormgever. Een super leuke combinatie om vrolijke en lieve geboortekaartjes te ontwerpen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op mijn website.

Kaartjes bewerken en bestellen

Via een editor kan je super handig de kaartjes bewerken, teksten aanpassen, lettertypes wijzigen, foto's toevoegen en natuurlijk veel meer. Door het nog te personaliseren ontstaat jullie unieke kaartje! Vraag een proefdruk aan en krijg ook een setje meegestuurd met papiersoorten en envelopkleuren. Je kan dan een goede keuze maken en dat thuis rustig bekijken zodat je hierin een goede keuze maakt. Een eerste proefdruk zonder speciale afwerking betaal je € 1,- en een kaartje met folie of op hout € 2,50.

Het is handig om een account aan te amken zodat je handig je kaartje kan opslaan in je eigen collectie en deze makkelijk er weer bij kan pakken om later nog wat aan te passen en je bestelling te doen.

Speciale afwerkingen

Alle geboortekaartjes kunnen voorzien worden van folie. Dat kan in de kleuren Goud, Zilver, Koper, Zwart en Roségoud. Dit geeft een unieke touch aan het kaartje voor jullie kleintje. Ook kunnen geboortekaartjes gedrukt worden op hout of kan je kiezen voor een unieke kaart met een stansvorm of labelkaart. Een eerste proefdruk met speciale afweking is € 2,50.

Specials

Ben je enthousiast geworden van mijn stijl? Maar wil je net wat anders? Dan ontwerp ik ook illustraties op maat. Neem daarvoor contact op voor de mogelijkheden.

Geboortekaartjes van deze ontwerper