Beertje

Beertje

Moordrecht
Telefoonnummer: 06-23787345
E-mailadres: info@bloom09.nl
Bezoek de website

Ontdek de vrolijke fantasiewereld van Beertje Boef, waar de hoofdrolspelers zo uit een prentenboek zijn gestapt. In strakke of geschilderde stijl. Kies een origineel ontwerp uit de vaste collectie of laat een uniek kaartje maken.

In gesprek met:

Wie is Beertje Boef?

Ik ben Nicole van Dooren en onder de naam Beertje Boef ontwerp, teken en schilder ik eigenwijze geboortekaartjes. Getrouwd met grafisch vormgever Zwaan & vos en moeder van twee draken :-)

Wie maakt de geboortekaartjes?

Alle kaarten worden door mij verzonnen en geillustreerd. De ene keer gebruik ik verf en de andere keer teken ik het op de computer. Inspiratie haal ik uit alles om mij heen of klanten komen zelf met een leuk idee waarmee ik aan de slag ga. 

Wat maakt Beertje Boef speciaal?

Met mijn achtergrond als illustrator maak ik voornamelijk werk voor kinderen (lesmethodes, kinderboeken en brochures). Er is niets leukers dan een verhaal vertellen met illustraties en de fantasie de vrije loop te laten. Het doel is dan ook om van iedere kaart een klein kunstwerkje te maken. Kies een origineel ontwerp uit de vaste collectie of laat een uniek kaartje door mij ontwerpen. Ik hoor graag wat jullie wensen zijn!

 

Geboortekaartjes van deze ontwerper