zwart-wit confetti

Plaatsingsdatum 03-01-2021

Stoer maar ook schattig. Rustig maar ook vrolijk. Deze kaart is het allemaal! Een no-nonsense ontwerp dat het goed doet op ieders schoorsteenmantel. Want ondanks het grote contrast in dit babykaartje, doet het zacht aan. Het geheim? De confetti werd met de hand getekend en is dus niet symmetrisch, strak of klinisch, maar extra fijn en feestelijk! Dit geboortekaartje wordt gedrukt op de mooie, klassiek ogende papiersoort Conqueror Laid. Een papier met een ‘ribbeltje’. Het ontwerp past bij alle aanstaande ouders die op zoek zijn naar een rustige kaart met een opvallend detail. Want het ingetogen zwart en wit van de kaart wordt afgemaakt met een label op feestelijk, gouden papier dat met subtiel zwart garen om de kaart heen gebonden wordt.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Unieke kaartjes voor unieke kindjes Bijna al onze kaartjes zijn met de hand getekend of hebben handgemaakte details. Dat maakt ze uniek. Als je op zoek bent naar een chique, strakke, vrolijke of tijdloze babykaart, neem dan een kijkje op onze site.

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.