zwart-wit confetti

Plaatsingsdatum 18-10-2023

Stoer maar ook schattig. Rustig maar ook vrolijk. Deze kaart is het allemaal! Een no-nonsense ontwerp dat het goed doet op ieders schoorsteenmantel. Want ondanks het grote contrast in dit babykaartje, doet het zacht aan. Het geheim? De confetti werd met de hand getekend en is dus niet symmetrisch, strak of klinisch, maar extra fijn en feestelijk! Dit geboortekaartje wordt gedrukt op de mooie, klassiek ogende papiersoort Conqueror Laid. Een papier met een ‘ribbeltje’. Het ontwerp past bij alle aanstaande ouders die op zoek zijn naar een rustige kaart met een opvallend detail. Want het ingetogen zwart en wit van de kaart wordt afgemaakt met een label op feestelijk, gouden papier dat met subtiel zwart garen om de kaart heen gebonden wordt.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Duurzaam geproduceerd met een sociale missie. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie eco-geboortekaartjes. Persoonlijk voor jou gemaakt door experts met liefde voor ontwerp en onze planeet. Daar wordt dus echt iedereen vrolijk van!

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.