kaart met sterrenbeeld

Plaatsingsdatum 30-01-2021

Als jullie kindje geboren wordt, weet je eigenlijk nog niet zo veel over hem of haar. En dat is heerlijk, want jullie gaan je baby lekker leren kennen! Eén ding is zeker, en dat is dat iedere pasgeborene direct een sterrenbeeld meekrijgt. Wellicht een houvast bij het kennismaken met het karakter van jullie kindje? Ach, of je nu waarde hecht aan het bijbehorende horoscoop of niet: die sterrenbeelden leveren mooie plaatjes op die het goed doen op deze chique geboortekaartjes! Ze zijn sterk op zich. Door de subtiele lijntjes, de klassieke typografie en uiteraard die fijne scheurrandjes, hebben deze kaarten eigenlijk geen extra’s nodig.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Unieke kaartjes voor unieke kindjes Bijna al onze kaartjes zijn met de hand getekend of hebben handgemaakte details. Dat maakt ze uniek. Als je op zoek bent naar een chique, strakke, vrolijke of tijdloze babykaart, neem dan een kijkje op onze site.

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.