Gupje

Plaatsingsdatum 13-11-2021

Prachtig geboortekaartje in aquarel stijl. Super tof in jungle sfeer. Op het kaartje staan een giraf, olifantje, leeuwtje, zebra, aapje en kameleon. Extra leuk is de toevoeging van handgeschilderde letters voor de naam. De diertjes maakt Gupje om de naam heen. Dit kaartje wordt gedrukt op heel dik (350gr!) tintoretto papier met relief. Het kaartje is 15 breed en 10 hoog en het is een dubbel gevouwen kaartje. De kleur van de naam kan Gupje aanpassen (zie ook laatste foto als vb in goudgeel) en ook kunnen er in overleg andere diertjes bij. Ook verkrijgbaar in een enkele kaart 115x170 met ronde hoeken. Extra leuk natuurlijk met bijpassende sluitsticker en adresstickers.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

Gupje.com

De geboortekaartjes van GUPJE zijn prachtig! Allemaal kleine kunstwerkjes zijn het, zo mooi. En... mixen/matchen is geen probleem of een ander kleurtje, broertje of zusje erbij of meerdere broertjes/zusjes, ander lettertype, ALLES KAN!!

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.