Drieluik in zwart wit

Plaatsingsdatum 21-01-2021

Dit is misschien wel de chicste kaart uit onze collectie. Perfect voor wie op zoek is naar een moderne, strakke vorm om een geboorte aan te kondigen, met (letterlijk!) een klassiek randje. In deze pocketfold is ruimte voor alles. Uiteraard staat de informatie die iedereen wil weten erin, zoals de naam, de geboortedatum, de lengte en het gewicht van jullie kindje. Maar ook een lief gedichtje en wat foto’s ontbreken niet. En toch is deze geboortekaart het toonbeeld van elegantie. Het zit ‘m bij deze drieluik kaart in de details: het met de hand gescheurde randje, de sierlijke typografie en het fijne garen. De wikkel wordt gedrukt op een stevig 300 grams karton, met een beetje textuur. De fotootjes van jullie kleintje die we op het rechterpaneeltje plakken, maken het tot een heel lief, persoonlijk geboortekaartje.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Unieke kaartjes voor unieke kindjes Bijna al onze kaartjes zijn met de hand getekend of hebben handgemaakte details. Dat maakt ze uniek. Als je op zoek bent naar een chique, strakke, vrolijke of tijdloze babykaart, neem dan een kijkje op onze site.

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.