Sterrenbeeld geboortekaartjes

Geplaatst op: 22 feb 2018

Geboortekaartjes van Zo Mooi

De collectie van Zo Mooi is compact en overzichtelijk met de nieuwste trends in een bijzondere collectie geboortekaartjes. Het combineren van geboortekaartjes tot een uniek ontwerp voor een zoon of dochter vindt ontwerpster Monique elke keer een leuke uitdaging. Stuur een mail met je wensen en zij gaat voor jullie aan de slag!

 

Forget the moon, we love you beyond the galaxy..

Sterrenbeelden in bijzondere ontwerpen. Zo Mooi vertaalt het sterrenbeeld van je kindje naar een gave unieke collectie geboortekaartjes in hippe kleuren, waterverf en goudkleur. Alle details zijn naar eigen smaak met de eenvoudige ontwerptool. Zo Mooi helpt met liefde en vrijblijvend. Met een mooi geboorte gedichtje op de binnenkant creëer je een uniek geboortekaartje voor een jongen of meisje. Het sterrenbeeld geboortekaartje is heel geschikt voor een DIY labetje met datum, tekst of een foto van jullie kindje.

 

geboortekaartjes sterrenbeeld

 

Spetters Deze trend is Hot & Hip !

Door de goudkleurige spetters ontstaat een fris en krachtig geboortekaartje met een zachte uitstraling. De combinatie met de populaire kleur koraal rood voor meisjes en stoer grijs voor jongen met goud spetters en de naam groot in het middelpunt is bijzonder origineel. In de Illustratie map van de ontwerptool staan de spetters voor je klaar in zilver, goud en zwart om zelf in te kleuren.

 

geboortekaartjes spetters

 

Populaire geboortekaartjes met een lente uitstraling.

Zo Mooi heeft een grote collectie watercolours in de illustratie map staan. Je kunt zelf je geboortekaartje aanpassen en Zo Mooi doet dat ook met liefde voor je! Stippen staan gaaf als oker confetti of juist all over stoer. Kijk op de site voor meer bijzondere ontwerpen in de botanische stijl of met de DIY labeltjes.

populaire geboortekaartjes

 

Onweerstaanbare sluitstickers

Om je geboortekaartje mooi te verzenden, heeft Zo Mooi sluitzegels én postzegels ontworpen. Wil je de envelop mooi versieren met een sluitsticker, dan ben je bij Zo Mooi aan het juiste adres. In de uitgebreide collectie sluitzegels zijn zowel neutrale als uitgesproken jongen of meisje ontwerpen te bestellen. Een ontwerp op maat is gratis en de stickers worden dezelfde dag nog verstuurd (bestellen vóór 12u).

 

Gratis proefdruk en advies

Het kaartje waar je verliefd op wordt, kan je alvast aanpassen met de naam en geboortedatum van je kindje. Zo Mooi kijkt graag kosteloos en vrijblijvend mee. Met de code PZ01ZM ontvang je één gratis proefkaart t.w.v € 4,13 van het door jullie gekozen geboortekaartje én een papierwaaier met 5 prachtige stevige kwaliteiten om uit te kiezen.