Snel de kaartjes versturen

Geplaatst op: 26 jul 2017

Daar is hij of zij dan! Jullie kleine wonder. Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk met de wereld delen en daarom geven wij tips voor het zo snel mogelijk versturen van je geboortekaartjes!

 

Start op tijd! Er zijn zoveel websites met leuke kaartjes! Orienteer je op de verschillende opties en prijzen. Wij raden aan om rond de 30e week van je zwangerschap hier mee te beginnen. Laat je je kaartje speciaal voor jullie ontwerpen dan is het wijs om nog eerder te beginnen.

 

geboortekaartjes posten 

 

Kijk meteen naar de enveloppen en laat deze eerder bij je thuis afleveren. Zo kan je de enveloppen alvast gaan schrijven en hoef je straks alleen nog de kaartjes er in te doen.

 

Vergeet de postzegels niet! Haal van tevoren alvast genoeg postzegels in huis, je kunt ze ook online bestellen bij PostNL.

 

Vanaf week 37 neemt de kans op bevallen rap toe, zorg dus dat je voor die tijd tevreden bent met het ontwerp van het kaartje zodat je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

 

Ontwerp je zelf het kaartje op een website? Kijk dan alvast tot hoe laat je de bestelling kunt plaatsen om de kaarten nog dezelfde dag te laten drukken en verzenden.

 

Laat je het geboortekaartje op maat ontwerpen? Elk bedrijf is tegenwoordig digitaal snel bereikbaar. Is jouw kindje geboren, stuur dat zodra je de tijd er voor vindt de juiste informatie (naam, geboortedatum, gewicht etc.) door zodat de kaarten gedrukt kunnen worden. Let op: veel bedrijven zullen nog wel een officiele GO willen op het definitieve ontwerp nadat je de gegevens hebt aangeleverd, houd dus je mail nog even in de gaten.

 

En als laatst:

Geef je wensen aan bij het bedrijf wat jouw kaartje verzorgt. Vraag hierbij naar welke levertijd realistisch is en misschien hebben ze zelf nog tips voor het versnellen van het proces.

 


Geschreven door:

Aukje van Rossum, 25 jaar, is onlangs moeder geworden van June en ontdekt elke dag iets nieuws op het gebied van ouderschap.