Geboortekaartjes trends bij Koning Kaart

Geplaatst op: 25 aug 2021

Hoera! Jullie verwachten een kindje! Dan is binnenkort het moment daar om de geboorte van jullie kleintje wereldkundig te maken met een geboortekaartje. Misschien heb jij al helemaal voor ogen wat voor kaartje je graag wilt. Maar voor velen is het een flinke zoektocht waarbij veel, heeeeeeel veel geboortekaartjes worden bekeken. Ga je juist voor een traditioneel kaartje? Of volg jij, net als Koningkaart, de trends op de voet?

Geboortekaartjes met goud-, zilver- of koperfolie

geboortekaartjes met folie

Een van de trends op dit moment is foliedruk. Zo kun je belangrijke elementen van het geboortekaartje eruit laten springen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de naam van jullie kindje. Of kleine elementen zoals hartjes, sterretjes of blaadjes. Want foliedruk past eigenlijk overal goed bij. Koningkaart heeft eenvoudige ontwerpen, botanische en zelfs maan thema’s die worden gesierd door deze unieke drukwijze. Door de prachtige glans van de foliedruk word een geboortekaartje extra bijzonder.

 

To the moon and back

maan geboortekaartjes

Ook de ruimte, sterren, planeten en de maan op een geboortekaartje zijn erg populair op dit moment. Zo zorgt deze trend niet alleen voor een magische uitstraling, maar krijgt het kaartje ook nog eens een extra betekenis. De meeste kindjes worden namelijk ’s nachts geboren, en hoe bijzonder is het dan om via het geboortekaartje te laten zien tijdens welke maan jullie kindje geboren is? Daarnaast heeft Koningkaart iets leuks bedacht; je kunt de geboortemaan, welke dus uniek is voor elk kindje, uitlichten door een prachtige folie, zo combineer je gelijk twee populaire trends.

 

Tweeluik en de dubbele luikvouw

tweeluik geboortekaartjes

Er bestaan vele soorten geboortekaartjes; rechthoekig, vierkant en langwerpig. Maar ken je ook al de tweeluik geboortekaartjes? Deze kaartjes gaan vanuit het midden open en hebben dus een flap links en rechts. Door de unieke vouwwijze van een tweeluik heb je veel meer ruimte voor de geboortegegevens, een mooi gedichtje of zelfs een foto van jullie kindje. Dankzij de extra ruimte zijn deze kaartjes ook erg geschikt voor een tweeling of tweede kindje. Wil je helemaal genoeg ruimte hebben, ga dan voor een dubbele luikvouw. Dit kaartje biedt uitgevouwen maar liefst 5 kanten om jullie geboortekaartje persoonlijk te maken. Niet voor niks dat deze tweeluik en dubbele luikvouw ontzettend populair zijn bij Koningkaart.