Exotische jungle geboortekaartjes

Geplaatst op: 2 jul 2019

Roaaar!!! Exotische jungle geboortekaartjes Ben jij al besmet met de jungle vibes? Je ziet het inmiddels overal om je heen, tijgerprints, groene planten, exotische vogels en wilde beesten. Urban jungle is dé trend van dit moment; woonstores, mode en interieurbladen staan er bol van. Wij vinden deze stijl ook om op te vreten en hebben deze vertaald naar een prachtige collectie jungle geboortekaartjes!

jungle geboortekaartjes

De nieuwe designs kenmerken zich door vrolijke kleuren en veel details. We hebben ontwerpen in diverse stijlen, grafisch met panter- en zebraprints, hip en kleurrijk met botanische plantmotieven maar ook gedetailleerd met tropische vogels, wilde beesten en oerwoud. We love nature! Daarnaast past de jungle trend ook prima bij de botanische trend van afgelopen jaar, op veel kaarten zie je een combinatie van deze twee stijlen. En je eenvoudig zelf je geboortekaartjes maken met onze designtool.

jungle geboortekaartjes

Past dit thema ook prima bij jouw kindje? Of heb je de kinderkamer al ingericht als een klein oerwoud? Dan mag een jungle geboortekaartje natuurlijk niet ontbreken. Kies het leukste ontwerp uit, maak deze op in onze designtool en bestel vooraf een gratis drukproef met code GP135. Zo kun je het eindresultaat vast vooraf bewonderen en eventueel nog een laatste aanpassing doen. Zo staat het babykaartje vast klaar voor de geboorte van jouw kindje.

 

Heb je nog vragen? Het team van Koningkaart staat voor je klaar! We zijn bereikbaar op 10-2131415 (ma-nvr van 9-17 uur) of via contact@koningkaart.nl.