Vosje DIY

Plaatsingsdatum 23-05-2019

Langwerpig kaartje met rustige en neutrale uitstraling. De naam staat in een stoer lettertype met daarboven de afbeelding van een klein lief vosje. Op de achterzijde staat de rest van de tekst in verscheidene lettertypes in verschillende kleuren wat een leuk en speels effect geeft. Maak de kaart nog leuker door er DoItYourself-labels aan te bevestigen. Deze kaart is leuk te combineren met een klein kaartje met een foto van je pasgeboren baby en een label met bijvoorbeeld de datum of de tekst "Een zoon!". Alle tekst is gemakkelijk in grootte en kleur te wijzigen. De labelkaartjes worden geleverd met 6 tot 8 stuks op één vel. Je dient ze zelf te knippen en vast te maken aan je geboortekaart. Je kunt er een klein gaatje in maken om daarna te bevestigen met een touwtje of lint. Ook kun je de labels vast maken met een klein stukje tape of een leuke paperclip. Je kunt de labels helemaal naar eigen smaak samen stellen. Je kunt de kleuren, teksten, afbeeldingen en foto's gemakkelijk aanpassen.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

Kunst Adelt

Collectie van mooie geboortekaartjes in verschillende genres. Met de designtool in de website kun je heel gemakkelijk een kaartje naar eigen wens aanpassen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit kaartje? Vul dan onderstaand formulier in en de ontwerper van het kaartje neemt contact met je op.