Fotokaartje | Pippa

Plaatsingsdatum 12-03-2018

Een geboortekaartje met een foto van jullie kindje erop is superleuk! Deze geboortekaart heeft de perfecte combinatie van lief, stoer en bijzonder. De zachte kleuren van de stoere grafische print en dan genoeg ruimte voor een mooie foto en jullie teksten. Pas de kaart eenvoudig zelf aan met jouw eigen teksten. De lettertypes en de kleuren zijn uiteraard ook aan te passen. En wil je graag het advies van de kaartjesmakers of hulp bij het plaatsen van de foto dan is dat geen probleem. We helpen je vrijblijvend! Bestel een proefdruk op een van onze lekkere dikke papiersoorten! Van deze kaart zijn verschillende varianten en formaten terug te vinden op de website.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

Lief Leuk & Eigen

Lief Leuk en Eigen ontwerpt met veel liefde geboortekaartjes. We laten je graag de mooiste designs zien en staan voor kwaliteit. Van goed stevig papier tot een uniek formaat èn een prachtige afwerking.

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.