Zo Mooi Geboortekaartjes

Zo Mooi Geboortekaartjes

Zutphen
Telefoonnummer: 0651635391
E-mailadres: info@zomooi-geboortekaartjes.nl
Bezoek de website

Geboortekaartjes om te zoenen Zo Mooi. Het perfecte kaartje voor je kindje maak je met jouw teksten, kleuren en details helemaal naar eigen smaak. Compleet met kraamfeest uitnodiging, DIY labeltjes en gave sluitzegel.

In gesprek met:

In gesprek met Monique Oude Vrielink, ontwerper van Zo Mooi geboortekaartjes.

Ik werk in mijn atelier aan huis. Het atelier heeft een plafond van glas waardoor ik overdag veel licht heb en s'avond de sterren kan zien. Het is mijn favoriete plek in huis, waar bijvoorbeeld ook mijn unieke sterrenbeeld geboortekaartjes zijn ontstaan. Naast het ontwerpen van geboortekaartjes, geef ik workshops SoulCollage® en werk ik samen met andere creatievelingen. Ik ben heel trots op het label Eva♥Lies, de gedichtjes worden door mij vormgegeven - verkrijgbaar als ansichtkaart. Instagram @evaenlies . Ik woon hier met mijn dochter Sophie van 14 jaar en ons rode tijgerpoesje Bubbel.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Ik begin elke ochtend met een instant happines ontbijt : een grote mok cappucino, potlood en papier. Op dit moment teken ik voornamelijk dieren en soms gebruik ik die illustraties weer in mijn geboortekaartjes. De rest van de dag vult zich altijd snel en is heel afwisselend; ontwerpen van nieuwe geboortekaartjes, inspiratie zoektochten op pinterest/bladen, ruwe schetsen van nieuwe ideeën en het contact met mijn klanten. Ik ga iedere dag naar buiten, ik hou van de natuur en de wisseling van de seizoenen. Ik krijg al fietsend de leukste ingevingen.

Wat maakt Zo Mooi bijzonder?

Bij mijn ontwerpen is zelfs nagedacht over de achterkant:) Ik hou van een compleet beeld inclusief een kraamfeest uitnodiging, DIY labeltje, sluitzegel en een postzegel om jullie aankondiging mooi te verzenden. Ik kijk en help graag mee tijdens het ontwerpproces van mijn klanten.

Welke producten bieden jullie nog meer aan naast de geboortekaartjes?

De ansichtkaarten van Eva♥Lies leuk om te versturen of zelf op te hangen. Tegeltjes op hip formaat 10x10 cm met illustraties van Zo Mooi of op maat met de afbeelding van het geboortekaartje.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Afhankelijk van mijn stemming en de ontwerpfase is mijn atelier een toonbeeld van rust en reinheid, met eenzelfde regelmaat is het een georganiseerde puinhoop en luister ik tijdens het creeëren naar mijn favoriete spotify playlist. Er staan altijd verse bloemen en aan de muur hang ik alles wat mij op dit moment inspireert.

Om af te sluiten?

Je kunt bij ons een gratis proefkaartje t.w.v. €4,05 aanvragen via de website met code PK01ZM. De ontwerptool werkt eenvoudig en snel, je kunt de naam en geboortedatum van je kindje alvast invullen op het kaartje waar je verliefd op bent geworden. Alle geboortekaartjes worden gedrukt op duurzaam FSC label papier en er is keuze uit 5 mooie papiersoorten.

Er is nog meer mogelijk dan wat je met de ontwerptool kunt doen - zoals bv. de naam in goudkleur of een bijzonder lettertype, deze aanpassingen zet ik kosteloos in je account.
Ik vind het leuk om even mee te kijken of te adviseren, je kunt contact met mij opnemen via monique@zomooi-geboortekaartjes.nl 

Geboortekaartjes van deze ontwerper