Studio Poppy

Studio Poppy

Amsterdam
Telefoonnummer: 0629262505
E-mailadres: nicoline@poppy-geboortekaartje.nl
Bezoek de website

De geboortekaartjes van Studio POPPY verrassen in kleur, originaliteit en detail. Met passie ontworpen om een leven lang te koesteren.

In gesprek met:

Studio POPPY

Zwanger? Allereerst van harte gefeliciteerd! Er komt veel op je af en een geboortekaartje kiezen hoort daarbij.

Studio POPPY

Studio POPPY heeft verschillende series geboortekaartjes in eigentijdse, nostalgische, vintage en lieve stijl. Allemaal met veel passie en liefde ontworpen. Neem de tijd om de kaartjes goed te bekijken want er schuilt altijd een detail die je in eerste instantie over het hoofd ziet.

Van ontwerp naar uniek kaartje

Heb je een favoriet kaartje op het oog? Kleine wijzigingen zijn gratis en wij helpen je daar graag bij. Samen creëren we het perfecte geboortekaartje voor jouw spruit.

Werkwijze

Kies jouw favoriete kaartje en vul het bijbehorende contactformulier in. Naar aanleiding van deze informatie zal Studio POPPY aan de slag gaan met het ontwerp. Jullie beoordelen het uiteindelijke ontwerp en geven groen licht voor een proefdruk. Zo kun je goed beoordelen of het kaartje naar wens is. Zodra jullie kindje geboren is dan geef je ons de recente details door en Studio POPPY doet de rest.

Verliefd op het kaartje? We hebben zelfs muurstickers, behang en lampen die matchen met de geboortekaartjes voor op de kinderkamer.

Geboortekaartjes van deze ontwerper