Skip en Coco

Skip en Coco


Telefoonnummer:
E-mailadres: daphne@skipencoco.nl
Bezoek de website

Zoek je een origineel en uniek geboortekaartje wat je zelf eenvoudig kan aanpassen naar eigen wens? Skip & Coco heeft het! Ook voor de laatste trends moet je bij Skip & Coco zijn.

In gesprek met:

Wie zit er achter Skip & Coco geboortekaartjes?

Mijn naam is Daphne de Koning, en ben moeder van twee prachtige dochters van acht en tien jaar en woon in het prachtige Drenthe. Ik heb de opleiding Grafisch en Typografisch ontwerpen gevolgd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. 

Hoe is Skip & Coco ontstaan?

Momenteel werk ik alweer 18 jaar als zelfstandig grafisch ontwerper. Tijdens de zwangerschap van mijn eerste dochter merkte ik dat ik het ook erg leuk vond om geboortekaartjes te ontwerpen. Zo is Skip & Coco ontstaan, een site vol met leuke geboortekaartjes in verschillende stijlen.
 

Wat maakt Skip & Coco speciaal?

Ik teken heel veel zelf op papier of op de computer. Ook hou ik erg van vintage plaatjes, die gebruik ik dan ook regelmatig in mijn ontwerpen. Natuurlijk zijn alle trends die er in geboortekaartjesland zijn terug vinden op skipencoco.nl, maar dan net even anders.
In de editor kan je je kaartje zelf nog veranderen en helemaal eigen en uniek maken. Heb je hulp nodig we helpen je graag! Kom een kijkje nemen en bestel een proefdruk voor maar 1 euro inclusief verzendkosten op een van de vijf verschillende papiersoorten. Ook kan je kiezen uit maar liefst 18 verschillende kleuren enveloppen. Als je de kaartjes voor 18 uur bestelt worden de kaartjes dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. 
 
 
 

Wat is je favoriete kaartje?

Mijn favoriete kaartje is op het moment het getekende beertje als indiaan. Lief en eenvoudig in de trend van nu: zwart-wit. Ook is het denk ik een heel origineel kaartje wat je nergens ziet.
 

Veel kijkplezier bij skipencoco.nl!

Geboortekaartjes van deze ontwerper