Pocketfold met naam - roze

Plaatsingsdatum 21-04-2023

Als je de envelop van dit geboortekaartje opent, open je een cadeautje. Want het is een soort mapje waarin jullie alvast een kleine ‘sneak peek’ van jullie baby’tje weggeven. We hebben de set zó ontworpen dat je er in feite in kunt stoppen wat je wil. Een soort pocketfold dus, maar dan anders. Wij kozen voor een foto van het gezichtje, een detailfoto van de voetjes en een los tekstkaartje. In dit geval staat op dat kaartje een uitnodiging voor een babyborrel, maar misschien willen jullie graag een cadeautip delen of het tekstkaartje liever weglaten. Wat jullie kiezen is aan jullie, wij denken graag met jullie mee. De krabbeltjes op de achtergrond van deze kaart en aan de achterkant van het tekstkaartje, zijn door ons handgetekend. Daardoor hebben ze een echte potlood-look. De kraftenvelop past heel goed bij het naturel sisaltouwtje waarmee we de kaartjes omwikkelen. Het sluitzegeltje hebben we voorzien van een hartje in de tekenstijl van de krabbeltjes van de kaart. We hebben deze meisjeskaart ook ontworpen in een babyblauwe uitvoering, voor jongens. Maar we passen de kleuren graag aan voor als jullie op zoek zijn naar een neutrale babykaart. Voor een van onze klanten maakten we een wel heel speciale variant: een bootjes-geboortekaartje in zachtgroen!

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Unieke ontwerpen voor bijzondere baby's. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie écht duurzame geboortekaartjes. Gemaakt met liefde voor het ontwerp en onze planeet, daar wordt dus echt iedereen vrolijk van.

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.