Liefs van Anet

Liefs van Anet

Eindhoven
Telefoonnummer: 0612330456
E-mailadres: info@liefsvananet.nl
Bezoek de website

Vrolijke handgetekende kaartjes met veel oog voor detail: ontdek de unieke geboortekaartjes van Anet van der Vorst. De kaartjes van Liefs van Anet hebben een kenmerkende stijl – zoek snel naar het geboortekaartje dat perfect bij jullie past!

In gesprek met:

Je vindt bij Liefs van Anet vrolijke, lieve, grappige en kleurrijke handgetekende geboortekaartjes voor jongens, meisjes en tweelingen. Ook zijn er ontwerpen waar meerdere kinderen op zijn getekend; zo betrek je het hele gezin bij het delen van jullie geluk.


Kies een ontwerp dat je aanspreekt, bekijk de kaart van binnen en van buiten en klik vervolgens op 'maak dit ontwerp'. Hier voeg je niet alleen gemakkelijk de naam van je kindje toe, maar kun je de kaart ook voorzien van een grappig gedichtje of een originele tekst. Als een echte ontwerper voeg je zelf heel eenvoudig extra bijpassende illustraties toe. Speel, schuif en sleep vervolgens met de elementen op de kaart en creëer de perfecte kaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hartje dat de geboortekaart nog nét een tikkeltje leuker maakt?

Geboortekaartjes van deze ontwerper