Handgetekend konijntje

Plaatsingsdatum 09-01-2021

Wat een dotjes, deze geboortekaarten met onze eigen tekeningetjes! De sterretjes lijken wel te twinkelen op de wikkel van prachtig, semi-transparant kalkpapier. Dat kalkpapier en de schattige kleurtjes van deze kaartjes passen perfect bij de zachtheid van het getekende konijntje. Die combinatie maakt dat deze babykaarten precies dát zijn wat je zoekt als je denkt aan zo’n pasgeboren hummeltje in de wieg. Willen jullie graag alles in één stijl versturen? We hebben bij dit geboortekaartje met illustratie enveloppen in een rustige naturelkleur beschikbaar, die we alvast kunnen bedrukken in een bijpassend ontwerp. Met de sluitzegels met dat schattige maantje erop, maak je er een compleet setje van. Lief hoor! Wat een tijdloos, fijn kaartje! O, en hij is er ook nog in zachtgroen met een illustratie van een ooievaar, die juist een baby’tje komt brengen!

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Unieke kaartjes voor unieke kindjes Bijna al onze kaartjes zijn met de hand getekend of hebben handgemaakte details. Dat maakt ze uniek. Als je op zoek bent naar een chique, strakke, vrolijke of tijdloze babykaart, neem dan een kijkje op onze site.

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.