Goedkopegeboortekaarten.nl

Goedkopegeboortekaarten.nl

Rotterdam
Telefoonnummer: 0102131415
E-mailadres: info@goedkopegeboortekaarten.nl
Bezoek de website

Goedkope Geboortekaarten heeft een diverse collectie aan geboortekaarten. Elke kaart kun je zelf aanpassen met onze ontwerptool. De kaartjes hebben geen copyright logo en zijn daarom uniek voor deze prijs.

In gesprek met:

De geboorte van je kindje wil je van de daken af schreeuwen. Leuk idee, maar een geboortekaartje sturen naar je familie en vrienden is misschien wat beter voor je keel. Gelukkig ben je bij ons bij het juiste adres voor de meest unieke geboortekaartjes. Wij hebben veel verschillende soorten geboortekaartjes voor jongens en meisjes. Voor echte stoere dierenliefhebbers tot lieve prinsesjes.

Onze geboortekaartjes kun je zelf aanpassen met onze ontwerptool. Teksten, illustraties en kleuren kan je aanpassen zodat het kaartje perfect is voor jouw pasgeboren spuit. Ook staat er op onze kaartjes geen copyright logo. Dat is in combinatie met deze prijs uniek!

Bij ons kan je een proefdruk van je geboortekaartje laten maken. Je krijgt een papierwaaier met vijf verschillende soorten papier. Door de proefdruk krijg je een goede indruk van je kaart. Als je helemaal zeker weet “Dit wordt mijn kaart!” dan kan je hem bij ons bestellen. Doe je dit voor 12.00 uur, dan worden je kaarten dezelfde dag gedrukt en verzonden.  Zodat je de keelpastilles in het medicijn kastje kan laten liggen.

Geboortekaartjes van deze ontwerper