Dansende letters

Plaatsingsdatum 30-01-2021

Wie houdt van strak en simpel, kiest voor deze kaart. Een heerlijk tijdloos exemplaar. Meer dan dit is niet nodig. Of toch wel? Wie goed oplet, ziet dat de letters op de achterzijde lijken door te schijnen. Strak en simpel zijn namelijk nooit hetzelfde als saai! Houden jullie van het minimalisme van deze kaart, maar mag het wel íets uitbundiger? We hebben ook nog een andere versie met een extra laagje kalkpapier in onze collectie. Dan heb je nog altijd het fijne karakter van deze kaart, maar dan met een plus. Het prachtige celadongroen van dit geboortekaartje maakt het extra geschikt voor ouders die nog niet weten of ze een jongen of meisje verwachten, of die zich sowieso niet graag laten leiden door standaardkleuren. Wil je er graag een complete set van maken? Kies dan ook voor de bijpassende envelop (als jullie dat willen mét bedrukking) en sluitzegels met de eerste letter van de naam van jullie kleintje.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Unieke kaartjes voor unieke kindjes Bijna al onze kaartjes zijn met de hand getekend of hebben handgemaakte details. Dat maakt ze uniek. Als je op zoek bent naar een chique, strakke, vrolijke of tijdloze babykaart, neem dan een kijkje op onze site.

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.