confetti met koperfolie

Plaatsingsdatum 13-01-2021

Bescheiden van formaat, maar o zo opvallend dankzij de koperkleurige foliedruk en het glanzende koordje: dat is dit geboortekaartje! Zo’n enkel kaartje is hip. Op een of andere manier zag je vroeger bijna alleen maar gevouwen geboortekaarten, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Dat een simpel, enkel babykaartje vooral heel tof en compleet is, zie je wel aan dit exemplaar. Het kaartje is voorzien van foliedruk in koperkleur. Wat glanst dat lekker hè? En hij kan het hebben, toch? De confetti maakt er een nog vrolijkere boel van. Vanwege al deze gezelligheid, hebben we de tekst op deze kaart lekker ingetogen gehouden. Het ontwerp is namelijk een feestje op zich!

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Unieke kaartjes voor unieke kindjes Bijna al onze kaartjes zijn met de hand getekend of hebben handgemaakte details. Dat maakt ze uniek. Als je op zoek bent naar een chique, strakke, vrolijke of tijdloze babykaart, neem dan een kijkje op onze site.

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.