blokjes in stoer petrol

Plaatsingsdatum 05-09-2023

Mooi, dat fijne ecopapier waarop deze babykaart wordt gedrukt! 80% van dit papier (Woodstock Betulla) is gerecycled. De overige 20% bestaat uit milieuvriendelijk hout mét FSC-keur. Dat geeft zo’n geboortekaartje al direct een goed gevoel. Het labeltje is gedrukt op een metallic-papier, waardoor het heel subtiel glinstert. Feestelijk hoor! We hebben deze kaart ontworpen in een stoere petrolkleur, maar we hebben ‘m ook nog in vrolijk oker of zacht peach. Alle varianten hebben een eigen, bijpassende envelop. De labeltjes knopen we eromheen met een prachtig koordje van linnen. Dat combineert zo fijn met de naturelkleur van de kaart.

Meer weten over dit kaartje? Bekijk het op de website van de designer.

We zijn zo blij

Unieke ontwerpen voor bijzondere baby's. Bij We zijn zo blij vind je een uitgebreide collectie écht duurzame geboortekaartjes. Gemaakt met liefde voor het ontwerp en onze planeet, daar wordt dus echt iedereen vrolijk van.

Gratis proefkaart

Altijd fijn om iets in je handen te houden voor je het koopt. Ontvang een gratis voorbeeld zodat je een goed beeld kunt vormen van de kwaliteit en sfeer van de kaart.