Apart Kaartje

Apart Kaartje

Winterswijk
Telefoonnummer: 0543-522 960
E-mailadres: info@apartkaartje.nl
Bezoek de website

ApartGeboorteKaartje.eu Wij maken graag samen met jou een uniek geboortekaartje! Apartkaartje staat garant voor: goed advies, goede service en kwaliteit. De originele geboortekaartjes zijn eigen ontwerpen en worden alleen via internet verkocht.

In gesprek met:

ApartGeboorteKaartje.eu

Wij maken graag samen met jou een uniek geboortekaartje!

Apartkaartje staat garant voor: goed advies, goede service en kwaliteit.

De originele geboortekaartjes op onze site zijn allemaal eigen ontwerpen en worden alleen via onze site verkocht. Je kunt bij ons je geboortekaartje laten opmaken, zoals jij hem wilt hebben. Vind je een ontwerp wel mooi maar wil je toch graag net een ander lettertype of andere kleur? Vertel ons je wensen en wij maken er iets moois van!

Alle elementen, lettertypen en kleuren van de geboortekaartjes van ApartGeboorteKaartje.eu kunnen door elkaar gebruikt worden.

Zo eenvoudig is het bestellen bij ApartGeboorteKaartje.eu

Vul bij de kaart van jouw keuze je eigen tekst in en je ontvangt, vaak al de volgende dag, een vrijblijvende digitale proef. Niet tevreden of toch graag een iets andere tekst? Geen probleem. Een eenvoudig mailtje en wij veranderen de kaart tot je helemaal tevreden bent. Wil je jouw unieke kaartje in het echt zien, dan kun je voor een kleine vergoeding één gedrukt kaartje, in de bijbehorende envelop, toegestuurd krijgen. Je kunt dus al vooraf je kaartje bekijken zoals deze er straks uit komt te zien. Als het definitieve aantal bekend is, ontvang je een offerte en worden de enveloppen vooraf toegestuurd en kun de de enveloppen al schrijven. Na de geboorte hoef je dan alleen nog maar de definitieve geboortegegevens te mailen.

Lees de reacties op onze site en vraag een vrijblijvende mailproef aan.

Dat de klanten van ApartGeboorteKaartje.eu tevreden zijn, bewijzen de vele positieve reacties op onze site. Je kunt hier een aantal van deze lovende en spontane reacties lezen. Naast geboortekaartjes hebben wij ook een groot assortiment trouwkaarten. Het is goed om te zien dat veel bruidsparen ons ook weten te vinden voor geboortekaartjes. Eventueel kunnen wij de geboortekaartjes in de stijl van de trouwkaart aanpassen.

Vraag nù een geheel vrijblijvende mailproef aan op onze site.

Geboortekaartjes van deze ontwerper