Geboortekaartjes

Allenieuwegeboortekaartjes.nl is een bijzondere verzamelwebsite puur gericht op geboortekaartjes. Hier vind je de meest bijzondere geboortekaartjes van exclusieve ontwerpers op een rij! Zij presenteren online hun hipste en allernieuwste geboortekaartjes waar ze keer op keer met hart en ziel aan werken. Iedere dag worden er nieuwe ontwerpen toegevoegd waardoor je goed op de hoogte blijft van wat er online gebeurd. Zoek jouw geboortekaartje op categorie maar ook op plaatsingsdatum. Allenieuwegeboortekaartjes.nl geeft je een overzicht van nieuwe, hippe en geen dertien in een dozijn geboortekaartjes. Zo kun je niet alleen bijzonder maar ook origineel zijn!

"Anders! Wij als ontwerpers zijn allemaal anders ... van zoet tot een vleugje pit, van kleurrijk tot pastel, van handwerk tot digitaal. We werken stuk voor stuk op onze eigen manier! Maar staan allemaal met plezier voor je klaar."

De nieuwste geboortekaartjes

Online geboortekaartjes

Online op allenieuwegeboortekaartjes.nl presenteren meer dan 50 ontwerpers op hun exclusieve en nieuwste collectie geboortekaartjes! Leuk, overzichtelijk en handig met allemaal bijzondere nieuwe geboortekaarten bij elkaar in 1 overzicht. Een verzameling om te bekijken, bewonderen en natuurlijk om jullie geboortekaartje te vinden.


De mooiste momenten ...

verdienen een mooi kaartje ... En in jullie geval is dat natuurlijk het toekomstige geboortekaartje. Mooi heeft voor iedereen een andere betekenis. Voor de 1 is dat vooral een vrolijk kaartje terwijl de ander meer op zoek is naar een stijlvol geboortekaartje met hippe accenten. Ieder zijn smaak! Ieder zijn stijl! Met meer dan 50 verschillende ontwerpers keuze volop! De geboortekaartjes ontwerpers op allenieuwegeboortekaartjes.nl zijn bij het grote publiek wat minder bekent maar zeker niet minder gelieft. En door allenieuwegeboortekaartjes stuk voor stuk geselecteerd op originaliteit, kwaliteit en professionaliteit. Bovendien zijn zij makkelijk benaderbaar, gaan zij voor persoonlijk contact en kwalitatieve producten. Alles om jullie mooie moment nog mooier te maken!


In contact ...
met de exclusieve geboortekaartjes ontwerpers

Allenieuwegeboortekaartjes.nl bevind zich als spin in het web in de wereld van de geboortekaartjes. Wij brengen je in contact met professionele en bijzondere ontwerpers. Veelal de net iets kleinere -maar hele leuke- bedrijven. Zij worden door ons benaderd om hun nieuwste geboortekaarten te presenteren op deze unieke website. Ons doel: het creŽren van een visuele plaats voor jouw met kwalitatieve en nieuwe geboortekaartjes. Geboortekaarten blijven nieuw langer dan 8 maanden zichtbaar op de website. Nieuw is tenslotte ook echt nieuw! Wil je in contact komen met een uniek, exclusief bedrijf? Klik onder een geboortekaartje op de bedrijfsnaam. Deze linkt direct door naar de ontwerper van jouw keuze. Je kunt ook de pagina met alle aangesloten designers bekijken.

Verder kom je ons ook tegen in de meest reguliere bladen en jaarlijks 'in real life' op de Negenmaandenbeurs. Omdat de website en beursstand je een beeld geeft van zeer verschillende en exclusieve geboortekaartjes kun je makkelijk op zoek naar je eigen stijl.

Naast de geboortekaartjes ...

 

Deze verzamelplaats is een uniek startpunt voor jouw zoektocht naar dat ene, exclusieve geboortekaartje! Maar onze ideeen gaan verder: Naast de nieuwste geboortekaartjes zijn we ook graag een uitgebreide inspiratiebron. Zo hebben we mooie en bijzondere geboortegedichtjes, kraamteksten en oneliners voor je verzameld. Een manier op jullie geluksgevoelens over jullie baby te uiten en over te brengen via de tekst op het geboortekaartje. Ook vind je tips over babynamen en hebben we de leukste en populairste voor je op een rij gezet. Als ook de meest populaire van dit moment zie je natuurlijk terug op de allernieuwste ontwerpen op de website!

Naast de geboortekaartjes ... van de designers worden op hun eigen website leuke producten aangeboden (let op! per ontwerper verschillend). Denk aan kraamkaartjes, sluitstickers, adresetiketten, geboorteschilderijen, geboortetegeltjes, etc. Een bijzondere aanvulling op het geboortekaartje en stuk voor stuk mooi-makers; voor nu en later!

hippe ontwerpers
geboortekaartjes blog
geboortekaartjes babynamen

 

Aanbieders geboortekaartjes